Gebeurd

Ella

Ella (oftewel WordPress 2.1) is me nogal slecht bevallen. Ik had het voorspeld. Te veel plugins waar ik zelf nog mee heb zitten knoeien. Het grote probleem was eigenlijk dat ik geen berichten kon plaatsen. Echt vreemd. Ik schreef een bericht, ik klikte op “Publish” en toen verscheen er een pop up met de vraag of ik wilde echt wel wilde wegsurfen van deze pagina. Eh? Als ik op OK klikte, werd het blogbericht dat ik had geschreven, gewoon een lege WP pagina. Eh?

Daarnaast werkte een van de grote Ella features niet: de tab visual en de tab code. Ik kon niet switchen tussen de beiden. En ook al ik een nieuwe alinea wou (harde enter) kreeg ik er meteen twee voor de prijs van een. Ronduit irritant dus. Gek eigenlijk, want al de andere Ella installaties die ik de afgelopen dagen heb gemaakt lijken wel allemaal perfect te werken. Ach ja. Zo zij het.

De switch terug naar 2.0.7 zorgde ook voor een paar problemen. Alle prentjes die ik ooit had geupload (en dat zijn er veel, geloof me), werden opeens allemaal een aparte pagina. Niet goed voor de archieven dus. Tsja… Omdat ik hier nu toch wel al een paar maanden zit te bloggen, besloot ik alle 228 blogs, samen met de 1100 en een klets reacties over te brengen naar het “archiefblog”. Daarna heb ik ze uit de database hier verwijderd. Dus… Nieuwe start. Woohoo! Ja, dat doet soms wel een keertje deugd. En nu moet ik nog een paar dingen in orde gaan brengen anders blijft iedereen verdachte errors krijgen. 🙂

Wat werkt er momenteel niet? Dus hierover moet je niet gaan zagen mensen. Ik weet dat het niet werkt.

 • De pagina’s, ze zijn allemaal weg. Gone. Foetsjie.
 • En nog van alles. Ik heb zelfs geen zin om er aan te denken nu.

You Might Also Like

 • Marjolein

  Wauw wat een super mooie lay, moest er wel even naar ff voor switchen maar het resultaat is helemaal top! En dan ella drama komt bekend voor!

 • Mirthe

  Succes ermee! Het ziet er hier in ieder geval al goed uit. Je lay-out heeft een beetje weg van dat wortelstoftasje dat je daar overlaatst gemaakt hebt 😉

 • Herman

  Ella zingt zeer vals, ik kan er van meespreken 🙁

 • Gertjan

  Ik heb het met je te doen, ik houd het geloof ik ook maar bij het oude vertrouwde nederlandse dutch wordpress 2.07

 • Sanne

  Hm ik was al bang voor Ella maar nu durf ik helemaal niet meer te switchen 😉 Wat een fantastisch mooie layout trouwens! Je hebt jezelf overtroffen!

 • Tutorial

  Waaar is die tutorial gebleven hoe je wp thema’s maakt dan :

 • Pin It on Pinterest