Gevonden

Heroes

heroes.jpgDeze post is het ultieme bewijs dat ik eigenlijk gewoon een doorsnee nerd ben. Lezen op eigen risico dus.

Superhelden zijn altijd helemaal mijn ding geweest. Als klein meisje zat ik me te vergapen op de Superman films met Christopher Reeves en enkele van de Batman films. Daarna volgden de Power Rangers (ik geef het grif toe, de gele was de coolste) en ook de tekenfilmreeksen van The X-Men, Spiderman en Batman op zaterdag- en zondagochtend. Ik stond speciaal op om The X-Men te kunnen zien, want van alle superhelden, waren zij mijn favorieten. Storm was mijn aller aller aller favorietste. Die kon het weer naar haar hand zetten én vliegen. Wie wil er nu niet kunnen vliegen? En wie wil er nu niet zijn aartsvijand even doodbliksemen? Komaan… 😀

Enkele jaren later volgde er de grote “we maken van elke stripfiguur die we maar kunnen vinden een film” hype: Hell Boy, The X-Men, Spiderman, Batman begins, Superman returns, Sin City, The Fantastic Four en de nodige sequels op een paar van die films natuurlijk. Sommige films zag ik, andere liet ik links liggen. Ik heb bijvoorbeeld de eerste X-Men film gezien (heb hem zelfs op video… mwaha), maar de twee sequels, daar had ik geen zin in. Bepaalde superhelden boeien met trouwens niet zo: The Fantastic Four *geeuw* en Spiderman *zucht*. Soit. En nu, nu komt er gewoonweg een superhelden dramareeks uit!

Ergens in oktober zag ik op YouTube de trailer van NBC voor hun nieuwe reeks Heroes. Ik werd meteen wild enthousiast. Helemaal in X-Men stijl: het menselijk ras evolueert en een paar mensen ontdekken dat ze nogal vreemde krachten hebben. Woohoo! Aangezien ik nogal een braaf meisje ben, download ik geen reeksen of films. Dus het lange wachten begon en stiekem was ik de reeks al een beetje vergeten. Tot ik deze ochtend CSI:Miami aan het kijken was dat ik gisteren had opgenomen. Ik was de reclame aan het doorspoelen toen mijn oog plots het voorfilmpje van Heroes spotte. WOooooooohooo! Heroes op VT4! Binnenkort! *dansje*

En toen drong het tot me door: “binnenkort” zit ik in Amsterdam. Nederland. Waar ze geen VT4 kennen en dus ook geen Heroes uitzenden. Gnah! Mag ik nog thuisblijven? Alsjeblieft? Heel alsjeblieft? Ach ja, ik laat een van mijn huisgenoten wel braafjes iedere week de reeks opnemen of anders koop ik gewoon de dvd box of zo.

Voor de nieuwsgierigen: NBC TrailerScène: The CopScène: The Clock Puncher

You Might Also Like

 • Marleen

  Je gaat Amsterdam toch niet laten schieten voor een TV serie? 😛

 • Matthias

  Iets zegt mij dat ze daar in Holland die serie al lang hebben lopen. Tjek Talpa en al maar eens. Digitale TV in huis halen ginder en zo!! Volgens mij liggen die wat dat betreft flink wat voor op ons…

 • Ian

  de serie is in nederland nog niet aangekocht
  info van Wikipedia:
  Het is nog niet bekend waneer de serie in Nederland zal worden uitgezonden. Indien de serie in Nederland zal worden uitgezonden zal dit waarschijnlijk gebeuren door één van de RTL zenders. RTL heeft een overeenkomst met Universal, de studio die Heroes produceert. De Nederlandse kijker zal voor het eerst toegang krijgen tot de serie als deze begin 2007 zal worden uitgezonden door de Britse publieke zender BBC Two. [6] In Vlaanderen is de serie aangekocht door VT4, de serie gaat hier in 2007 in première.

 • Mirthe

  Sounds nice!
  Vooral omdat het zo nog een beetje echt lijkt, want eigenlijk ben ik niet zo voor van die typische superhelden.

 • Sil

  Of je contacteert me even kathleen, ik kan je wel aan Heroes helpen 😉

 • Flater

  Er bestaat nog altijd zoiets als een videorecorder of (voor de gevorderde medemens) een dvdrecorder. 😉
  Btw, de tweede en derde X-men films zijn echt de moeite.
  groetjes

 • Eva

  Thuisblijven, niet doen! 😛
  Kan niemand het voor je opnemen.

 • Lime

  Foei! Dat het zelfs maar in je hoofd is opgekomen om thuis te blijven voor tv!

  Superhelden zijn zowiezo niet mijn ding 😉

 • Ragna

  Misschien eens kijken of er geen vliegende schotel valt te bemachtigen? Maar VT4 is alleen kabel zeker 🙁

 • radde

  torrentspyen die handel en meenemen op je psp

 • radde

  geit

 • Pin It on Pinterest