Gebeurd

Kortjes

– Een bericht op Kladblog herinnerde me eraan dat ik nog recht had op een gratis dvd. Enkele weken geleden was er de “Iedereen wint multimedia” campagne bij hln.be. Als er iemand gratis dvd’s zegt, dan ben ik er als de kippen bij. Je kon zelf niet de titel kiezen. Het was een verrassingsdvd. De mijne werd “Good Will Hunting” en die film valt best te pruimen. We hadden hem al op video hier, maar nu dus ook op dvd. Stiekem had ik gehoopt op “American Beauty”, maar met “Good Will Hunting” ben ik ook zeer tevreden. Dank u wel HLN! ­čśŤ

– Gisteren heb ik deze site opgegeven bij CSS Princess, zo’n CSS gallery site ding. Ze verzamelen mooie CSS websites gemaakt door vrouwen (en toen kwam er een vleugje feminisme voorbij). Yuy! Erkenning! Ik scoor wel redelijk laag, maar daar gaat het niet om. Ik ben al door de eerste selectie geraakt. Ha! Dat is al meer dan genoeg voor mij.

– Ik ben echt nogal verstrooid de laatste tijd. Deze middag even naar Leuven geweest. Ik had in de H&M twee truitjes gekocht (zelfde model, ander kleur… lalala) en ik was dan bij de Freerecordshop die verrassingsdvd gaan afhalen. Dus ik loop vrolijk rond met die zakjes in mijn handen en ik besluit in de Shoes in the Box schoenen te gaan passen, want ik heb dringend lenteschoenen nodig. De schoenen waarmee ik anders rondloop dateren intussen van 2002 als ik mij niet vergis. Ze zijn onverwoestbaar, zo lijkt. Dus ik pas een paar schoenen en ga daarna weer weg. Als ik voorbij de kassa loop besef ik plots dat ik iets vergeten ben. Maar wat ook weeral? Hmmm… Juist, de zakjes. Die had ik daar ergens in een hoek gegooid en was ik al compleet vergeten. Goed bezig daar.

– Morgen naar het boekenfestijn samen met vriend D. en zijn vriendinnetje. Ik kijk er nu al een week naar uit. Dus morgen spring ik op mijn fietsje, neem ik een extra snelbinder mee en ga ik boeken kopen alsof mijn leven er van af hangt. Het boekenfestijn is echt altijd feest voor mij. Vorig jaar heb ik er twee magniefieke strips gekocht, naast nog een hoop andere boeken natuurlijk. Tot mijn grote verbazing zijn slechts die twee strips verschenen in de reeks Sirene, daarna was er namelijk geen sprake meer van een reeks. De snodaards. Ik hoop dit jaar weer een paar fijne ontdekkingen te doen. Ja, ik zit echt in een zeemeerminnenperiode. Ik kan er niets aan doen.

– Mijn hand doet nog steeds pijn, maar gelukkig al wat minder dan een paar dagen geleden. Ik weiger momenteel naar de dokter te gaan. Dat is gewoon vragen om de griep te krijgen en daar zit ik nu niet bepaald op te wachten. Die pijn in mijn hand zal uiteindelijk wel over gaan vermoed ik.

You Might Also Like

Pin It on Pinterest