Gebeurd

Soap

dsc_0182.JPGHoe snel kan je eigen rustige leventje in een ware soap veranderen? Snel, zo blijkt. Dit weekend was… soapachtig en een behoorlijke rollercoaster aan emoties. Goed, ik ga er niet verder op ingaan. Ik wil eerst een paar dingen zeker weten en een paar dingen op een rijtje zetten. Maar een ding is zeker: ik ben echt niet soap-bestendig.

De mama kwam deze ochtend de trap af gewandeld met een kleurrijk pakje in haar handen. Ze had al gezegd dat ik nog een tweede pakje zou krijgen nadat ik het kookboek had gekregen. Natuurlijk had ze niet gezegd wanneer, anders zou de verrassing er serieus af zijn. Ik opende voorzicht het pakje en daar was het egeltje dat ik een tijd geleden in de Blokker had zien staan. Ik was eigenlijk helemaal gecharmeerd door de kleine versie, maar mama heeft de spaarpotversie gekocht. Groter dus, maar nog steeds te schattig voor woorden. Ik vind van die verrassingen echt wel leuk. Dat mag meer gebeuren. 😛

You Might Also Like

 • Marleen

  How cute! 😀

 • sunny sixkiller

  soap? ben je verliefd op een bisexuele man die gevoelens eheft voor zn dochter die eigenlijk zn tweelingbroer is terwijl ze vechten om erfenisrechten van hun grootoom uit taiwan?

 • Ráchie

  Lieve egel

 • Mirthe

  Pff, ik zou dringend nog eens op jacht moeten gaan naar leuke spulletjes, maar geld- en tijdtekort speelt me parten. 😀

 • Femke

  awwh wat cool:D

 • Lime

  Ik wil de soap horen!

 • Kimmi

  Oeh, soap? :p Komaan, vertellen! 😀 Een date zonder trauma’s? 😉
  Heel schattige egel by the way!

 • Indira

  Ohh wat een lief ding!

 • Marjolein

  Opslag verliefd, ook al heerst er hier thuis een grote NO tegen de blokker.

 • depolle

  @sunny sixkiller: je bent pythons, de mummy van haar achternicht en een paar comapatienen vergeten.

 • Sanne

  Wat een lief dingetje 🙂

 • Mloesje

  ooh wat een lief ding! Wat lief ook dat je dat van je moeder hebt gekregen 🙂

 • Pin It on Pinterest