Gevonden

Nabaztag

tagtag.jpgIk was net op zoek op Fnac.be naar een externe harde schijf. Ik heb hier toch nog wat geschenkbonnen liggen dus… Twee tellen later ben ik natuurlijk afgeleid. Geef toe, als je tussen alle hardware plots een schattig konijntje ziet, dan zou jij evenzeer zijn afgeleid. Geef het nu maar gewoon toe. Niet alleen ben ik een sucker voor alles wat schattig is, ik ben ook een sucker voor technologische snufjes. Als die twee elementen dan gecombineerd worden, tsja, dan begin ik spontaan te kwijlen.

Dit konijn, waarvan je waarschijnlijk de naam nooit zal kunnen uitspreken, wordt aangesloten op je WiFi. Als je een mailtje krijgt, zal hij dit melden. Je kan mp3’s uitwisselen met andere eigenaars van zulke konijnen. Hij kan gebruikt worden als wekker en hij leest dan ook nog eens de koppen van nieuwswebsites voor. Hij doet Tai-chi. En… en… en… Hij kan ook “Oooh… this is soooo bloody boring” zeggen met een pittig Brits accent. Alleen daarvoor al zou ik 135€ aan zo’n beest geven. Ik vrees dat de Fnac alleen de franstalige konijnen verkoopt. Blegh. Frans.

Ook zin om verder te kwijlen? Nabaztag.com. 😉

You Might Also Like

 • Mirthe

  Ik heb daar ook een zwak voor 😀
  *kwijl* *kwijl*

 • Anita

  Gelukkig houd mij de prijs van zo’n leuk dingetje nog net tegen 😉

 • Sanne

  Haha wat gaaf 🙂 Tis maar goed inderdaad dat het ding zo duur is anders zou ik er meteen 10 kopen 😉

 • depolle

  lol, zalig

 • Pin It on Pinterest