Gedacht

Protected: Protected: Soap

This content is password protected. To view it please enter your password below:

You Might Also Like

 • Lisa

  Inderdaad een hele soap Kathleentje, maar ik heb hem helemaal gelezen én ik ben niet vergeten te commenten. Hurray voor Lisa. maar ok, het gaat nu niet over lisa, het gaat nu over Kathleen.

  Die J. klinkt echt als een viezert! Geforceerde kwal XD Die spreek je zeker ook nooit meer? En W…. Tsja,,, Ik hoop dat je hem nog een keer tegenkomt en hem dan persoonlijk om z’n nummer durft te vragen? Of bel hem gewoon op het nummer dat je gevonden hebt. Google-romance, weet ie vast wel te waarderen 😉

 • Kimmi

  Ook helemaal gelezen 😀 Omg @ J. Erg. Dan nog liever mijn oppervlakkige cinema date 😉 Die vroeg me een paar dagen daarna op msn wel vlakaf wat mijn gedacht was over hem, wat ook best wel een afknapper was eigenlijk. Alsof ik da kon beoordelen na 2u in een donkere cinema zaal en een gesprek van nog geen 5 min 🙄

  Anyway, wat W. betreft denk ik ook dat het bericht niet bij hem geraakt is. Spijtig. Misschien kan je hem eens mailen ofzo? Ach, en binnenkort is er NL met een hele hoop interessante kerels 😉 Wij geraken ook nog wel van straat hoor 😀 Nog lang geen reden tot paniek.

 • Valentijn

  Gelezennnnnnn, en dat zonder dat ze mij hebben moeten afvoeren. Meiske, ge waart beter aangepapt met mij é. Maar dat komt allemaal nog wel in orde. Gij kunt onmogelijk eeuwig met een schoothondjesgastdink opgescheept zitten, die overleven u gewoon niet ;-).

 • oogsnoep / eyecandy

  En ik dacht een “free hugs” te houden op de blogmeet morgenavond, zal ik mijn plan dan maar afblazen? 😉

 • vleervlinder

  Ik word ook constant rood, met of zonder reden, en als ze dan zeggen ‘amai ge moet ni rood worden’, heb ik dus wel een reden en elke volgende keer dat ik die mensen tegenkom word ik dan weer rood… zo gaat het althans elke week op de djembé-les, al is het daar ook wel warm. 🙂 But I hate it too…

  Blaah, J. Ik zou er ook niet tegen kunnen. Dat moest dan een plezant avondje worden… Hopelijk ziet ge W. nog he, en anders ben ik er ook niet van overtuigd dat een schoothondje het bij u zou kunnen uithouden. 😉

  En: wanneer vertrekt gij misschien begot?!?

 • Daphné

  J.: dump die handel! Mail hem vriendelijk dat je het zo niet bedoelde en nooit zo zal bedoelen en dat je liever geen contact meer zou hebben met hem. En dan alles verwijderen. (Dat doe ik dus meestal met zo’n gevallen)

  W.: mailen die handel!!!! Zo’n klik (allee zo lees ik toch je relaas van de eerste ontmoeting) kom je niet vaak tegen! Leg hem alles in een charmant tekstje (je kan schrijven, gebruik je talenten) uit en vraag of hij geen zin/tijd heeft in/voor een dagje Amsterdam… Ofzo?

  En als die droomhollander voorbij komt, kan je hem nog altijd aan de haak slaan!

  En remember the song: Meisjes, met rooie haren, …
  Rood is niet zowiezo negatief hé… (zei Daphné al blozende)

 • Pin It on Pinterest