Gebeurd

Blogmeet

Nog even een berichtje voor ik vertrek naar het verre, exotische Amsterdam. Gisterenavond heb ik eventjes sociaal gedaan met een hoop andere Vlaamsche bloggers. Altijd leuk zulke uitjes en dat doet me natuurlijk veel zin krijgen om af te zakken naar de Bwards.

 • Er zijn té veel foto’s genomen. Ik gok op zo’n drieduizend in totaal.
 • Vrouwelijke bloggers komen toch niet zo heel vaak voor. Ik heb ze deze keer niet geteld, maar één ding viel wel op. Het grootste deel van hen droeg een kleedje: Martine, Carolien, Clo en ik. Lang leve kleedjes!
 • Nuance had enkele leuke verrassingen in petto. Iedereen kreeg een doos Naturally Speaking dinges. De software is intussen in de handen van de papa verzeild geraakt, ik heb de headset voor mijn rekening genomen.
 • Deze meneer is gaan lopen met een schetsje. De snodaard.
 • Die spaghetti zag echt verdacht geel. Nog iemand die dat heeft opgemerkt?
 • Eindelijk heb ik de grote Oogsnoep meneer eens in het echt ontmoet.
 • Asfaltkonijn trakteerde iedereen op een blikje energydrink. Een geluk dat ik dat niet naar binnen heb gekapt, want drie cola’s zorgden al voor een onrustige nacht. Die caffeïne hé, niets dan miserie.
 • Met Erlend roddelen over docenten was wel even geestig.
 • Op het einde van de avond ontdekte Filip dat ik ook achter deze site zit. Hij dacht al dat hij me van ergens herkende. Best wel vreemd als mensen zeggen dat je op een 2D figuurtje lijkt. 😛
 • Enkele mensen teruggezien die ik in een ver verleden al een keertje had ontmoet: Jeroen, Sponzen Ridder, Clopin (waar ik alleen maar hallo en dag tegen heb gezegd), Carolien,… en andere mensen uit een nog verder verleden: Maarten, Jeronimo (en heel stiekem heb ik ook Twinkeltje nog een keertje gezien),…
 • Mensen van de organisatie, jullie hebben dat goed gedaan. Jullie verdienen een dikke pluim (in jullie gat, zoals de mannen van Stew zouden zeggen).

En zo voorts en zo verder. Ik heb met nog vele andere interessante mensen gesproken, maar ik heb nu honger, dus functioneren mijn hersenen niet optimaal en kan ik me niet alles meer herinneren. Foto’s. En het Stew filmpje (waar je mijn sexy sticker op de rug kan zien :P).

You Might Also Like

 • jeronimo

  ik heb mijn best gedaan maar twinkie wou niet! :s 🙂
  ik ben vergeten een handgetekende ondertekende gesigneerde schets te laten tekenen op mijn serviette… damn…
  voor ne keer dat ik een stripfiguur in real life ontmoet!
  in dat nog verdere verleden was je bij mijn weten nog geen stripfiguurtje 😉

 • Lime

  Jammer dat ik er niet bij kon zijn….

  volgend jaar zeker 🙂

 • Manuel

  goh welke snoodaard plakt er nu stickers op je rug ? 🙂

  en het was wel enorm leuk zeker voor herhaling vatbaar.

 • Speedy Shrimp

  @Lime: Waarom een jaar wachten? Kom gewoon eens langs op de bwards LIVE! (op 23 maart 2007 in Antwerpen)…

 • Daphné

  When’s the next meeting?
  Dan ben ik misschien niet ziek en springen wij ook eens binnen, al kent geen kant ons waarschijnlijk…

 • oogsnoep / eyecandy

  Volgende keer mag je een Kleintje op mijn billen tekenen 😉

 • Weekend at Past is prologue

  […] Druk maar leuk weekend achter de rug. Vrijdag bekomen van de week en rustig in de zetel gehangen (rrr). Zaterdag was er uiteraard de Blogmeet in Leuven waar u overal al wel iets van gelezen hebt. Altijd leuk enkele bekenden terug te zien en, meer nog, wat nieuwe mensen te leren kennen zoals Thomas (jaja, de politiek was aanwezig),Pieter Jelle van drieduizend.be en Sieghild. Jammer genoeg kon ik niet heel lang blijven en heb ik niet met iedereen een praatje kunnen doen (Kathleen, volgende keer beter ). Promotie was er ook! Niet alleen liep Jeroen al in een shirt van de Bwards, maar ook Nuance kwam en smeet met prijzen. Een gratis doosje spraakherkenningssoftware onder de naam Naturally Speaking van Dragon. Ik zou het graag uitproberen maar zoals Miel zit ik ook met het probleem dat het niet onder Vista draait. Binnenkort dan maar eens op de PC van Evelyne uitproberen! Terug richting Antwerpen nam ik Pieter mee. De laatste week heb ik al 2 maal 30 minuten met de man liggen praten over hoe ik nu met mijn camera moet werken. Ongelooflijk wat je zo bijleert. Waarvoor dank. […]

 • Robin Wauters

  Snodaard snodaard … er stond nergens een copyright-c’ke op!

 • Pin It on Pinterest