Gebeurd

Vergaderen

Ik ben geen grote fan van vergaderen, zo blijkt nadat ik een hele dag niets anders heb gedaan. Ik ben geen prater. Nooit geweest en ik zal het nooit worden. En die pindanootjes die ik net heb gekocht zijn verslavend potdekke. Soit. Niet mijn punt. Langs de ene kant was het wel op de een of andere manier fijn om te vergaderen omdat je dan toch je collega’s wat beter leert kennen en ook wat meer inzicht krijgt in de structuur van het bedrijf waar je stage loopt en zo. Ik heb altijd het gevoel gehad (niet alleen vandaag, bij alles eigenlijk) dat mijn mening toch niet belangrijk genoeg is, dus hou ik vaak gewoon mijn mond. Natuurlijk niet de juist ingesteldheid. Dag drie van de stage en Kathleen leert al bij. Kijk eens aan. Na de middag (en een cola aka een flinke dosis caffeïne) ben ik dan toch wat meer beginnen deelnemen aan de discussie (vooral over de website).

Rond de middag heb ik altijd een soort middagdip. Ik had dat ook tijdens mijn vakantiejob. Dan krijg ik “mijnen klop” zoals we zeggen. Ik was daarover bezig met mijn stagementor, gewoon als gespreksonderwerp tijdens de lunch en hij: “Bwah, we hebben hier niet echt vaste uren, dus als je zin hebt om een siesta’ke te doen of eens te gaan wandelen, geen probleem,”. Maat. Zalig gewoonweg! 😀

Vanavond staan er gehaktballetjes op het menu en een dansvoorstelling van Rosas. Morgen en overmorgen komt Roel Vanderstukken langs. *kwijl* *giechel* Zo’n heet geval. We hebben trouwens een foldertje met een hilarische zin op over Roel, maar ik ben de zin even kwijt. Ik wil hem juist quoten. “Roel, die gast heeft geen kanten, da’s een ei”. Zoiets is het. Soit. Nu moeten er gehaktballetjes worden gemaakt. Mijn cookingskills beginnen trouwens als behoorlijk te worden. Gisteren een overheerlijke omelet met spekjes er in gemaakt. Normaalgezien ging huisgenoot K. koken, maar die kreeg onverwachts de kans naar de opera te gaan, dus moest ik het stellen met de dingen die ik kon vinden in de koelkast. Omeletje dus met een goede boterham erbij. Maar het heeft gesmaakt.

Aantal duiven vandaag bijna aangereden: 2

You Might Also Like

 • Ráchie

  Wie is Roel? 🙁

 • Sunny Sixkiller

  Roel is een Vlaams steracteur/sterartiest en kwijlobject van Kathleen

 • Matthias

  Geen slabbetje nodig? 😉

  Ach. Vergaderen. Ik heb er mijn missie gemaakt om op elke vergadering zeker één keer ergens een nuttige bijdrage te leveren. Meestal lukt mij dat ook. Maar meestal zit ik ook gewoon te luisteren. Het merendeel van de vergaderingen zijn uiteindelijk ook niet zó bijster interessant. Vaak is het meer vergaderen om te vergaderen dan wat anders. Ach ja. vergaderen. 🙂

 • niets.dan.vuur

  Ik denk ook altijd dat mijn meningen of ideeën niet interessant genoeg zijn om mijn mond er voor open te trekken, maar ik heb wat dat betreft al veel bijgeleerd de voorbije jaren. En anders zorg ik tijdens vergaderingen af en toe voor een grappige noot, dat kan ook belangrijk zijn. 🙂
  Roel Vanderstukken ben ik in het uitgaansleven al eens tegengekomen en ik vond hem helemaal niet zo sympathiek. Maar ach, dat is mijn mening en misschien helemaal niet interessant genoeg. 😉

 • Eiko

  Doe Roel de groetjes van mij!!!
  Die hond die kwam kijken naar zijn optreden voor tv daar! 😉

  Waarom komt Roel bij U op bezoek?

 • Marjolein

  al jaren woon ik in nl, nooit geen problemen met duiven tot jij er over blogt er er meteen één bijna tegen me aanvliegt. Ielggg

 • Pin It on Pinterest