Gebeurd

Tijd

Pffft… Ik heb nauwelijks nog computertijd over. Ik ben vaak van ‘s morgensvroeg tot ‘s avondslaat op pad of ik ben te lui om mijn computer aan te zetten. Er zijn genoeg avonturen en grapjes om te vertellen op Kleintje, maar daar kom ik dus ook helemaal niet aan toe. Er is ook zoveel te doen hier. Ik doe mijn stage, ik ga naar voorstellingen, ik ga koken met E., ik ga shoppen om 20u ‘s avonds (koopavond op donderdag, een schitterende uitvinding, want anders komen we echt niet aan shoppen toe),… Dit weekend is ook bijna helemaal volgeboekt. Morgenavond staan er pannenkoeken op het menu, daarna gaan we naar een open podium kijken bij de bevriende theaterzaal en dit weekend is het een jeugdtheaterfestivalding waarbij de stagiaires aan de balie moeten zitten, wat ontzettend gezellig gaat zijn.

Maar goed, het hoogtepunt van mijn dag was dat er een foto die ik genomen heb in de krant staat. Hoera! Mijn leerkracht persfotografie zal blij zijn. Het is een van de foto’s die ik gisteren op mijn Flickr heb geplaatst.

You Might Also Like

 • mrVazil

  ๐Ÿ˜ฎ een scan van het artikel!

  welke foto is het geworden? *nieuwsgierig*

 • Kimmi

  Idd, welke foto? ๐Ÿ˜€ Nahja, je blog wordt anders toch bijna dagelijks geupdate, da’s ‘t belangrijkste ๐Ÿ˜‰ Ik wil ook een koopavond!

 • Roel

  En welke krant?

  Ik hoop niet dat het die man in z’n onderbroek was.. ๐Ÿ˜› Verder erg mooie foto’s

 • Marleen

  Gefeliciteerd met je eerste foto in de krant! ๐Ÿ˜€

 • Ragna

  En stond die foto toevallig in de Gazet van Antwerpen? ๐Ÿ˜‰

 • Eline

  Echt leuk dat er een foto van je in de krant staat!

 • pironik

  aha, op flickr die duivenmaffia ๐Ÿ˜€
  altijd leuk te weten dat er nog mensen zijn met duivenvrees. bah.

 • Pin It on Pinterest