Gebeurd

Bwards

Zal ik ook maar een keertje een beetje met linkliefde gooien?

 • Bellenblaas! Mijn avond was al goed binnen de eerste vijf minuten toen ik merkte dat die pennen van Skynet gewoonweg bellenblaasdinges waren. Man. Ge-wel-dig! Voor zij die mij op msn hebben, mijn nickname is daar Bubbles en dat komt gewoon omdat ik gedurende de zomer meestal wel wat bellenblaas meesleur naar festivals, bbq’s etc. Sublieme manier om in contact te komen met mensen. Echt waar.
 • Ik moet toegeven dat ik niet al te veel heb gehoord van Sammy en Gerrit. Sorry. Afgeleid door de bellenblaas.
 • Ik moet ook toegeven dat ik gewoon over het algemeen gisteren niet veel heb gehoord dankzij de loeiharde muziek. Potdoof was ik tegen het einde van de avond. Min of meer toch. Maar Peter Forret heeft echt goed gedraaid, dat moet je hem geven.
 • Binnen de eerste vijf minuten had ik al mijn kleurtjes bij elkaar gesprokkeld (onder het motto: “ik zen zo populair en hypersociaal!” *kuchkuch*) en dan blijf je redelijk laat op het feestje en dan krijg je geen leuk gadget. Boehoe! Grote boehoe!
 • De winnaars hebben echt meer dan verdiend gewonnen.
 • Al een geluk dat Jeroen mijn mignonettes niet was vergeten. Dank u Jeroen! 😀
 • Sandra en Michel hebben me nog een keertje bedankt voor het geboortekaartje dat ik gemaakt heb voor kleine Anna. Hihi. Echt lief.
 • Stiekem wilde ik heel graag met Lilith en Youri even een praatje slaan, maar net toen ik besloot “nu ga ik” waren ze vertrokken. Ja laps.
 • Maarten, Peter, STEW en Dramoghe hebben een tekening weten te pakken. Voor Tantieris en Rik moet ik nog iets tekenen. Het komt. Desnoods met een postduif.
 • Met Vuur heb ik op het einde twee seconden gepraat. Veel te kort dus. Volgende keer beter. Oh ja, ook vijf woorden gewisseld in de toiletten. Waarvoor toiletbezoekjes soms niet goed zijn. Mwaha. Trouwens, de toiletmadam in Antwerpen Centraal was ook een tofke. Die zag mij met mijn valies en begon tegen mij te praten en zo. Daarna wenste ze me nog veel succes met mijn stage. Ik heb haar dan maar een extraatje gegeven.
 • Ik heb Schuppe niet gezien potdekke. Ik had mij echt voorgenomen die kerel op z’n minst dag te zeggen en ik heb die niet eens gespot. Jammer.
 • Joke is een zotte mus. “Daar zit Polionium 2 in dienen bellenblaas, dat is kei radioactief!” (of zoiets) en dan gingen Rik en ik nog een uitspraak bloggen die ze gedaan heeft, maar gelukkig voor haar zijn we die allebei vergeten. Het was iets in de aard van: “Ik ben op andere vlakken talentvoller” of zoiets. Man, ik had dat echt gewoon meteen moeten opschrijven. Het was een schitterende one-liner.
 • Volume12 kwam doodleuk stoefen met zijn Motorola Pebl. Ja, maak mij anders nog een beetje jaloers. Schandalig.
 • Sorry aan de mensen die ik niet meer herkende van de eerste Blogcom in Antwerpen. Dat is al een jaar geleden weet je. Maar toch, het was fijn jullie terug te zien. Nog een keer een fijn gesprekje gehad met de mevrouw achter Tenderfeelings.
 • Drie of vier keer heb ik gisteren gehoord: “Jama, gij doet mij denken aan iemand. Tekent gij ook geen strips?”. Of iets in die aard. Vijf minuten zitten raden achter mijn url en wel weten dat er Klein in komt, maar voor de rest een beetje de mist in gaan. Het overkwam Marnik. Best wel grappig. Ik lijk dus echt op mijn stripfiguurtje blijkbaar. Fijn fijn. Dan heb ik dus goed getekend. Woohoo!
 • Netwerken op de Bwards: via Els de gegevens gekregen van een stripscenarist. Oeh! Grote OEH!
 • Bij Ntone heb ik blijkbaar een goede indruk achtergelaten. Hihi. Ik ben sweet. Tenzij ik bellenblaas in mijn pollen heb natuurlijk. Alhoewel…
 • Rond half twee doorgegaan, pas om iets voor vier in bed gesukkeld. Rond tien uur terug wakker en dan tot half vier in bed blijven liggen. Ondertussen andere blogs gecheckt om te zien of er al iets verschenen was over de Bwards. En dan naar VijfTV gekeken. Aaah… VijfTV. Dat mis ik daar toch wel een beetje in Nederland, alhoewel over de Nederlandse teevee absoluut niet te klagen valt. Iedere dag Will&Grace, CSI (Miami, New York, Las Vegas, elke dag iets anders, maar dan nog) en Extreme Makeover Home Edition. Aaah… Vandaar dat ik trouwens niet meer zoveel blog. De teevee is mijn nieuwe beste vriend.
 • Wie bij de hond slaapt, krijgt zijn vlooien. Ik denk dat ik Rik zijn verkoudheid heb overgenomen. Argh. *hatsjoe* Blegh.

Zo dat was het al weer. Volgend jaar opnieuw, hopelijk. Even uit Amsterdam komen voor de Bwards was echt wel de moeite. En nu ben ik bij zussie en haar vriend. Gisteren frietjes gegeten, Princess Diaries 2 gekeken en vandaag gaan we wafels eten. Aaaaaaah. Zalig. Vandaag heb ik trouwens uitgeroepen tot een “ik doe niets” dag. En… en… en… Mijn zus heeft gewoonweg Flikken van vorige week nog op video staan. Maat! Vorige week zat ik in As You Like It dus heb ik dat gemist, maar nu kan ik straks dus helemaal over Roel Vanderstukken kwijlen. Het vooruitzicht alleen al… *zwijmel*.

You Might Also Like

 • Schuppe

  En ik ben gedorie nog komen goeiedag zeggen. Je was bezig Peter Dedecker aan het tekenen, en ik zei “en riskeer je nu niet dat iedereen een tekening vraagt?”

  en toen zei jij:

  “ja, nu wel”

  en dat was het. Ik wilde je niet langer bezighouden, je zag er zo geconcentreerd uit 🙂

 • Zij

  @Schuppe: Aaaah… Dat was jij! 😀 Ja, als ik teken ben ik helemaal van de wereld. Behoorlijk vervelend dus. 😛

 • Femke

  Wat klinkt het ontzettend gezellig!!

 • Schuppe.be

  Volgende keer ga ik in uw nek vliegen, dan. Heh.

  Het komt er nog wel nekeer van dat we eens kunnen babbelen 🙂

 • Rikea

  Oei, sorry voor de vlooien. 😉 …Zeg, dus jij hebt gewoon twee dagen na elkaar tot “nietsdoendag” gedoopt! :O …En wat de tekening betreft, nee ik had al lang iets specifiekers in gedachten. Je hoort het nog. Hehe.

 • Elisa

  Halleluja, al die mensen van internet die je bent tegengekomen enzo. Moet leuk geweest zijn 🙂

 • Anne

  De ‘mevrouw’ van TenderFeelings ?????
  Zeg, zou oud ben ik toch niet zenne dat ik al een ‘mvrouw’ zou zijn…

 • elisse

  amai gij hebt veul mensen gezien ^^

 • Matthias

  Hehe. Fijn je nog eens gezien te hebben!! jammer dat ge uw D50 niet hebt uitgehaald… Jeffineke voelde zich achteraf wat eenzaam vertrouwde hij… eh… zij mij toe. :p

  (klinkt dat niet weird of wat, maat!)

 • Kenneth

  Bellenblaaspennen? Ehh?

 • Ráchie

  Goeie tip die bellenblaas, ga ik ook eens doen. Krijg ik misschien weer eens wat aanspraak :p

 • Depechie

  Dju wou dus ook langskomen om eens wat te chitchatten over uw tekentalent !
  Had het dus beter gedaan hé 🙂

 • Depechie's outing

  Another small update

  Seems I’m missing my pictures I’ve uploaded in 2007 :(, I hope the guys of weblogs.us can restore them !
  Another note : the bWards ! It was fun, they had some troubles with the mechanical gear in the beginning, but the overall was very posi…

 • Pin It on Pinterest