Gebeurd

Dit is Eric

Hihi… Ik begin al te giechelen als ik terug denk aan het moment dat ik ga neerpennen hier. Het was lichtelijk briljant. Gisterennacht heb ik fijntjes een aanval gehad. The usual: beetje kotsen, beetje pijn leiden,… Je weet wel. Ik was in de woonkamer gaan zitten omdat vriendin K. op een matras in mijn kamer aan het ronken was. Ik kon toch niet altijd over haar heen springen als ik naar het toilet moest? En haar onderkotsen leek me ook niet zo’n goed idee. Dus, woonkamer.

Rond half vijf was het ergste voorbij en dan is mijn lichaam vaak zo uitgeteld dat ik waar dan ook zou kunnen slapen. Leg mij op een mat met naalden en ik zal hoogstwaarschijnlijk slapen zonder iets van die naalden te merken. Mijn keuze afgelopen nacht was net iets comfortabelers. Ik lag in de eenpersoonsstoel met mijn voeten op het salontafeltje. Binnen de twee seconden was ik in dromenland. Toen ik wakker werd stond huisgenoot K. daar plots in de woonkamer samen met een onbekend individu. Jongens, we spreken hier van vijf uur of half zes, zoiets. Huisgenoot K. liet een gilletje toen ze me daar zag en ik legde snel uit dat ik me niet zo goed voelde. “Ah, ok,” zei ze toen, “Dit is Eric,”. Ik zat nog half rond te zweven in dromenland, mijn bril had ik niet op en het was nog donker. En plots is daar een uitgestoken hand. Uhm… Ok. Dag Eric. Aangenaam.

Op het moment zelf was het zo absurd dat het hilarisch werd. Normaalgezien word ik wakker met behoorlijk wat hoofdpijn na zo’n aanval. Meestal lig ik dan ook in mijn eigen bedje en is er niet meteen iemand in de nabije omgeving. En nu werd ik voorgesteld aan een grote onbekende op dat moment. *giechelt* Nah ja, daarna mijn bed terug ingekropen en rond half elf wakker geworden. Heel de dag op stap geweest met vriendin K., maar toen ik uiteindelijk om half zeven ‘s avonds terug thuis kwam, lagen huisgenoot K. en haren chou nog altijd in hun bed. Nu, ik dacht dat ik een langslaper was, maar van vijf uur tot zeven uur in je bed liggen… met zo’n mooi weer… Ik weet toch niet hoor. Dat is toch een beetje te extreem.

You Might Also Like

 • Sunny Sixkiller

  wat een goede eerste indruk heb je gemaakt op die man….. anyway, veel beterschap

 • Matthias

  Meh. Ik heb het tot 12u uitgehouden. Daarna zijn wij toch ook opgestaan…. :p

 • Peter Dedecker

  Bij Lynn was t eergisteren toch 15u, ik ben er iets vroeger uit gerold.

 • Inferis

  Pijn leiden?

 • yab

  Misschien waren ze niet aan het slapen. 😉

 • Marleen

  Geweldig, een eerste indruk met een slaaphoofd. 😛

 • Pin It on Pinterest