Gebeurd

Kwijlobject

sony.jpgAf en toe word ik een keertje verliefd. Op een gsm. Gsm klinkt zo raar. Ik wil spontaan mobiele telefoon schrijven. Jeetje. Jeetje, nog zoiets. Ahum. Maar goed. Verliefd dus, op een gsmtoestel. Ik ben al verliefd geweest op de Siemens CL75. Daarna werd ik hopeloos verliefd op de Motorola Pebl en mijn huidige crush is de Sony Ericsson z310i. In het roze. Fel roze. Stiekem hou ik wel van fel roze, maar niet zo van pastelroze tinten.

Maar ik vrees dat ik niet meteen een nieuwe telefoon ga kopen. Nee. Ik heb de ware liefde al enkele jaren geleden gevonden. Mijn Siemens C60. Ergens in juli wordt hij drie jaar. Hij weet dat ik hem niet zomaar op straat kan zetten. Hij zal eerst moeten sterven voor ik met een nieuw toestel thuis kom. Momenteel werkt hij nog prima. Ik vermoed dat hij nog wel een jaartje zal meegaan. Misschien zelfs twee. En andere mensen mogen hem prehistorisch noemen, ik vind hem leuk.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet naar anderen mag kijken. Af en toe een kwijlobject hebben, kan absoluut geen kwaad, toch?

You Might Also Like

 • Eiko

  De foon van m’n baasje stierf vorige week door mijn toedoen…
  Ze is er zo nog steeds een beetje boos om maar nu ben ik superlief voor de nieuwe foon.
  Een zwarte blinkende! Maar ik vermoed dat ze die ooit zal laten spuiten assortie met haar rolstoel!!! Kan dat?

 • Peter Dedecker

  Zalig tekstje! Zeker als je eventjes vergeet dat het om een GSM gaat…

 • Mirthe

  Ik kan zo zien waarom je verliefd bent geworden! Vooral die vier symbooltjes spreken mij aan 🙂

 • Marjolein

  Het indd een tof toestel!

 • vleervlinder

  “Hij weet dat ik hem niet zomaar op straat kan zetten. Hij zal eerst moeten sterven voor ik met een nieuw toestel thuis kom. ”

  we can… make it look… like an accident… *kijkt suspiscious rond*

 • Darkman

  Was zelf ook beetje verliefd op mijn Nokia 8810. Heb er iets meer dan 6 jaar mee gedaan. Zelfs toen hij het laatste jaar regelmatig lastig begon te doen. Toch niet willen opgeven. Ben uiteindelijk pas geplooid voor een nieuwe toen mijn vriendin er eentje voor mijn verjaardag kocht.

 • dramoghe

  Kwijlobjecten hebben kan zeker geen kwaad! Leve de kwijlobjecten! (en dat hoeven niet noodzakelijk altijd gsm’s te zijn als je’t mij vraagt)

 • Marleen

  Ik vind hem lelijk. 😛

 • Frank

  Hey!

  een siemens C60 heb ik ook.
  Ik zou liegen, ‘t is eigenlijk een C65, maar ik vermoed dat daar zoveel verschil niet inzit, niewaar.

  De batterij valt er steeds uit, mijn schermplastiek ik half kapot, ik laat hem drie keer per dag vallen, en ik moet de adapter er praktisch inkloppen met een hamer op hem op te laden.

  en het krengt blijft maar werken.
  Als er mij ooit iemand telefoon-jackt, smijten ze hem waarschijnlijk na een oogwenk terug naar mij hoofd 🙂

  maar eens om te zeggen dat ge van die van u nog niet direct af zijt 🙂

 • Pin It on Pinterest