Gebeurd

Invloed

De laatste dagen zag ik regelmatig de naam MetaTale opduiken in mijn feedreader. Natuurlijk las ik eerst altijd metaal en vond ik het toch maar raar dat bloggers zich opeens gingen bezig houden met metaal. Je moet weten dat ik altijd mijn feeds het ‘s morgen lees, als ik nog niet helemaal wakker ben. Het is dus MetaTale en niet metaal (alhoewel ik het nog steeds metaal noem). Bart, de Netlash meneer, zit er natuurlijk achter.
 
Als ik het goed begrijp is MetaTale een tool waarmee geanalyseerd kan worden hoeveel invloed het ene blog op andere blogs heeft. Verbeter me als ik het mis heb. Met die tool kunnen adverteerders dan zien bij welke blogs ze terecht moeten om bepaalde diensten, goederen, wat dan ook, te adverteren. MetaTale heeft een lijstje samengesteld met de honderd meest invloedrijke Vlaamse blogs. En ik sta daar dus tussen.
 
Mwaha! Ik heb invloed! Ik volg Schuppe hierin: ik ben omkoopbaar. Leuke gadgets, lekker voedsel, heerlijke drankjes en dergelijken mogen altijd mijn richting opgestuurd worden en dan schrijf ik er wel iets over. Je weet wel, met een fotootje er bij. Mensen die chocolade sturen, krijgen een puntje extra. Oeh en PiM’s natuurlijk. LU, jullie weten mij te vinden? 😉

You Might Also Like

 • Jasper

  *envy*

 • Tom Bernaerd

  Oeh, en met dat extra linkje ben ik weer een béétje meer invloedrijk. Ha!

  Mij mogen ze trouwens ook gratis gadgets opsturen. Of computers, of GPS’en, of PocketPc’s en al.

 • Marleen

  Chilllllllll. 😀

 • dolcesque.org

  […] Allez allez, huppekee!    Ik doe mee met de trend! Maar dan wel op mijn manier. […]

 • Pin It on Pinterest