Gebeurd

Doei!

“Morgen kom ik je niet oppikken,” riep ik E. nog toe terwijl zij haar stalen ros richting stal begeleidde. “Ja!” riep ze nog over haar schouder als antwoord. Ik draaide de straat in. “Doeeeei!” gilde ik ter afscheid. Doei? Riep ik net “doei”?! Dat kan je niet menen?! Ik realiseerde me het pas enkele tellen later. Ja, ik had “doei” geroepen. De vijf minuutjes fietsen tussen E. haar verblijfplaats en de mijne heb ik gewoon heel de tijd zitten giechelen. Misschien toch niet zo heel erg dat ik begin mei terug naar België trek. 😛

You Might Also Like

 • Ráchie

  Sinds wanneer is er wat mis met doei?! Ik zeg het altijd… :S

 • Mirthe

  Doei is toch goed? Niet?
  Ik zeg altijd doei 😀

 • vleervlinder

  als ge zo praat wetek ni of ge nog wel terug móógt komen :-p

 • Liesbeth

  Oei. Ik zeg soms doei.

 • Sanne

  Haha nu ben je dus officieel nederlander 🙂

 • Marleen

  Muhaha! Een giller! 😛

 • Pin It on Pinterest