Gebeurd

Ontlurken

Het was de voorbije week ontkurkingsweek ontlurkingsweek. Ik had er graag wat vroeger over geschreven, maar mijn site was zo aardig om weer niet mee te werken en daarnaast zat ik ook nog met een eindwerk waar ik eigenlijk veel te veel energie in steek. Blijkbaar is de ontlurkingsweek een initiatief van Zezunja en Yuri Maanzand. Een fijn initiatief, me dunkt.

lurking-banner.jpg

Dit is een oproep aan alle zwijgzame lezers.
Dus eigenlijk is dit een oproep aan alle onbekenden, aan mijn ouders, mijn ooms en tantes, oud-studenten, verre kennissen, nichten en neven, toekomstige werkgevers en ex-collega’s. Aan alle toevallige passanten en stille aanbidders, aan de verlegenen en de digibeten, aan iedereen die reageren maar stom vindt, aan iedereen die niet durft, iedereen die niks te zeggen heeft en iedereen die mij leest. Maak u bekend!

Dus dit is je kans om te laten weten dat je meeleest. Ja, papa, dat geldt ook voor jou. Ik heb je wel door. En voor jou ook, collega van de stageplek. En uhu, ook voor jou meneer en mevrouw de docent. Niet te verlegen zijn en gewoon even een reactie achterlaten. Ik beloof hierbij plechtig dat ik niet zal bijten. Echt. Niet.

You Might Also Like

 • niets.dan.vuur

  Ik ben niet echt een lurker hier, maar ik wil alvast de goede weg tonen voor de anderen. Allez, hop!

 • Ewoud

  Ik lurk!
  Met veel plezier zelfs.

 • dramoghe

  Ik lees hier ook al heel lang mee, maar dat wist je waarschijnlijk al πŸ™‚

 • depolle

  ik lurk ook wel eens af en toe… …maar ik laat ook af en toe iets achter, dus ik ben geexcuseerd veronderstel ik?

 • Palaber

  Ik kom hier ook wel es langs, en heb dit initiatief overgenomen (wel wat laat)!

 • ducx

  :-$
  omdat je zo aandrong
  :-$

 • goofball

  ik lees ook mee!

 • Sanne

  Ik lees en lurk soms πŸ˜‰

 • Roel

  Hmm, je stalkers nodig je niet uit om een berichtje achter te laten.. πŸ™‚

  (Hmm, strip en blog is de laatste tijd slecht bereikbaar.. πŸ™ )

 • Anne.

  je kent me misschien vaag (Anne die naar Zuid-Afrika gaat, die ja, maar ze wilde eigenlijk liefst naar IJsland en zo heeft ze je leren kennen – en ook zij die twee jaar geleden een tekening van Broer gevraagd heeft)

  ik was eigenlijk van plan een lange mail terug te sturen na het paswoord-verhaal, maar ik ben er nooit toe gekomen πŸ™‚ misschien binnenkort !

 • Lime

  Lurken is het niet, eerder gewoon openlijk volgen en van commentaar voorzien πŸ˜‰

 • K'nijn

  Ik lees ook, maar dat wist je waarschijnlijk al πŸ™‚

 • Rose

  Ik lurkte hier een poosje terug, en besloot je te bookmarken. Vandaag ging ik mijn bookmarks opruimen, en kwam ik hier weer πŸ˜‰ Geen echte regelmatige lurker dus, maar toch.

 • Sophie

  Ik lees mee!!!

 • Qahwa

  ik lurkte vooral bij Nijn indertijd. Nu heel toevallig op je site terechtgekomen en gemerkt slash gezien dat jij dezelfde bent. Ik zal wel nog eens terugkomen om te lurken πŸ™‚

 • Isabel

  Een lurkster πŸ™‚ Ik droom gewoon weg bij jouw blog (en vandaar vergeet ik te reageren hihi)!

 • Pin It on Pinterest