Gebeurd

Ringu

ringu_klein.jpgDiegene die af en toe een keertje een blik werpen op mijn Flickr pagina herinneren zich waarschijnlijk wel dat ik zondag een foto met als titel “Ringu” online heb gegooid. Mijn haar is weer bijzonder lang aan het worden en dan kan ik het meisje uit de film “Ringu” spelen. Je weet wel, het meisje uit de put. Ik heb die film een keer gezien. Eerlijk is eerlijk, ik begreep het grote “eikes, die film is zo eng!”-gedoe er rond niet helemaal. Maar uhm… het is nogal standaard dat ik plat van het lachen lig bij horrorfilms.

Vandaag kom ik terug thuis na drie daagjes housesitting in Mechelen. De mama laat bijna meteen weten dat er een pakket voor mij is toegekomen. Ze vraagt of ik misschien nog wat patronen heb besteld of zo. Niet dus. Of ik meegedaan heb aan een wedstrijd. Uhm… Niet dat ik mij kan herinneren. Nieuwsgierig als ik ben, spurt ik naar boven en scheur de nogal grote brief open. Ik steek mijn hand er in en haal twee dvd-doosjes eruit. En er volgen nog eens twee van die dingen. Ik bekijk de titels en echt, ik heb een paar minuten plat van het lachen gelegen. De vier orginele Ringu-dvd’s (Ringu 0, Ringu, Ringu 2 en Rasen) heb ik nu in mijn bezit met dank aan Gobots van CJP. Iedere keer als ik hun nieuwsbrief krijg dan ga ik naar de wedstrijden pagina en klik daar op alles wat er te klikken valt. Ik weet toch dat ik nooit iets win. Tot dat je natuurlijk de vier Ringu-dvd’s in de bus krijgt. Tsja… Uhm… Toeval?

In ieder geval: bedankt CJP.

You Might Also Like

  • Ayla

    Hahahaha vet toevallig ook XD Je foto is meesterlijk gelukt muhahah 😉

  • Marleen

    Woei. Die foto is best angstaanjagend. 😛

  • Pin It on Pinterest