Gebeurd

Sko…

Ik was net aan het rondsurfen op de site van Stew toen mijn oog viel op een Google Ad. “How do you like Iceland?”. Het is zo een eenvoudig zinnetje, maar iedere keer dat ik het hoor of lees, schieten mijn lachspieren in gang. Als je als toerist of uitwisselingsstudent naar IJsland trekt, is dat het meest gehoorde zinnetje in heel je verblijf. Meestal komt er nog een “sko” of de Engelse variant “so” voor. Man, man, man, we hebben met de uitwisselingsstudentjes onder elkaar zoveel gelachen met dat ene zinnetje. Soit. Ik zag het dus staan en kon niets anders dan er op te klikken. En ik kwam terecht op de site van IcelandExpress. DIE NU OOK VLIEGEN VANUIT EINDHOVEN EN DIE HUN PRIJZEN VERLAAGD HEBBEN! *loopt gillend door het huis*

Het kriebelt ontzettend om nu eventjes mijn gastgezin te bellen en te zeggen: “Hey, is het goed als ik volgende maand terug een paar dagen uitwisselingstudentje kom spelen?”. De laatste tijd spoken er heel wat wilde reisplannen door mijn hoofd. Eéntje meer of minder kan nooit kwaad. 😀

You Might Also Like

 • yab

  Kuch, kuch. VerlaagD hebben. /me doet alsof ze niks gezien heeft. 😉

 • Zij

  @yab: sorry, net iets te enthousiast, mijn gevoel voor spelling sluit zich dan tijdelijk af in zulke situaties. 😉

 • Claudia

  Je moet gewoon gaan, is toch leuk om die mensen weer eens te zien. 🙂

 • Valentijn

  Euh? Er wordt al kweetnie hoelang vanuit Eindhoven naar IJsland gevlogen :-p.

 • Kaatje

  Ooh, ijsland lijkt me zoooo tof!

 • Pin It on Pinterest