Gebeurd

Muziekstokje

bsb.jpgIk krijg hier van verschillende kanten het muziekstokje toegeworpen. “Wat was je eerste plaat/CD/single die je kocht en of gekregen hebt.”. Mijn eerste stapjes in de muziekwereld waren ‘gene vetten‘. Ik heb nooit blijk getoond van een goede muzieksmaak, dat geef ik grif toe. De laatste tijd is het erg gebeterd. Dat wel. Vooral door Broer, die af en toe aan komt zetten met cd’s en myspacen van allerlei groepen waar ik nog nooit van had gehoord. Ik ben niet erg kieskeurig als het op muziek aankomt, eigenlijk. Er is een lichte voorkeur voor groepen als Sigur Ros, EELS en MEW, voor de rest luister ik naar wat er te horen valt. Een beetje zoals met mijn leesvoer: ik lees wat er te lezen valt, maar ik heb wel bepaalde voorkeuren van dingen die ik liever lees. Hetzelfde voor wat er op televisie is en films. Nee, films eigenlijk niet. Daar ben ik wel kieskeurig in. Ha!

Maar goed, die aller aller allereerste cd dus. Dat was *tromgeroffel* de cd van De Backstreet Boys. Jawel, dames en heren, de Backstreet Boys. Gekregen voor mijn plechtige communie. Dit valt absoluut niet goed te praten, maar ja, ik was elf of twaalf en tsja… Die cd werd hier serieus grijsgedraaid op mijn kamertje. Ik was ook ongelofelijk kwaad toen er een barst in het doosje van die cd kwam. Man, man, man. Die cd was gewoon heilig! Nu gelukkig niet meer. Die ligt ergens weg te kwijnen in mijn kamer. Hmmm… Hoeveel zou je daar nog voor krijgen op Ebay? 😛

You Might Also Like

 • Kaatje

  Bedankt voor het stokje in ontvangst te nemen. 🙂
  Ik zou dat cd’tje zeker niet wegdoen. Kan je later met je kleinkinderen nog veel leuke momenten mee beleven. 😉

 • Lime

  Och. Je luistert er gewoon stiekem nog naar, maar durft dat niet te zeggen. Geef maar toe :p

 • sed

  ja volgens mij heet lime gelijk, en op ebay? ik schat zo een 2 euro 🙂

 • Mirthe

  Volgens mij ga je hem gratis moeten weggeven als je hem echt kwijt wil 😉

 • drien

  haha! Mijn zus was vroeger de allergrootste fan van de Backstreet Boys. Ze ging zelfs gillend en blijtend op de eerste rij staan bij optredens. Wij sliepen samen op een kamer en ik moest al die posters maar ondergaan. Maar ondertussen kende ik ook AL hun liedjes knal van buiten, dus ik heb wel leuke herinneringen aan deze cd. Zéker niet weg doen!!

 • Karel

  Krijgen? Volgens mij moet je er nog geld bovenop geven als je daar vanaf wilt geraken …

 • K'nijn

  Ha die heb ik ook nog 🙂 En de tweede en de derde BSB-cd ook nog, maar bij de derde was de obsessie eigenlijk al over, alleen hadden mijn ouders dat niet door en gaven ze mij voor m’n verjaardag kaarten voor hun concert, dus moest ik de CD wel kopen zodat ik kon meekwelen 🙂

  Stel je voor, toen dacht ik écht nog dat ik op jongens viel en al 🙂

 • Pin It on Pinterest