Gebeurd

Finito!

Het is klaar! Het eindwerk is finito! Ik kijk er niet meer naar tot ik dat donderdag moet gaan inleveren. Een zware last valt nu van mijn schouders. En plots weeg ik nog maar 15,8kg. Yup, het was een hele zware last dat ik met mij mee droeg gedurende drie, misschien zelfs vier maanden, misschien zelfs meer. Ik kan niet meer tellen. En nu ben ik dus meer dan 50kg kwijt. Hoezee! Hoera!

Anorexia?

You Might Also Like

 • Sigrid

  Lieve hemel, wat een mooie tenen!

 • Marleen

  Muhaha, die anorexia chickies zullen jaloers op je zijn. ๐Ÿ˜›

 • Kaatje

  Oh..ik wil ook zo’n weegschaal!!

 • vleervlinder

  gade dan eindelijk stoppen met zagen ๐Ÿ˜‰

 • Ayla

  Wonderbaarlijke weegschaal! Nou ik hoop dat je niet omver geblazen wordt door de wind ๐Ÿ˜€ En blij voor je dat je eindwerk achter de rug is! ๐Ÿ™‚

 • Manuel

  pas maar op of straks krijg je hier een hele hoop commentaar van voetfetisjisten

 • Bram

  Je tenen lijken nogal sterk op die van mij .. behalve je dikke teen dan, die van mij is twee keer zo dik ongeveer. Heb ik nu vrouwelijke tenen? ๐Ÿ˜›

 • depolle

  nu uw BMI berekenen, en voor de grap naar uw dokter bellen met het resultaat.

 • Pin It on Pinterest