Gebeurd

Sleutelhanger

mr-p-keychain.jpgIntussen ga ik al enkele maanden sleutelhangerloos door het leven. Mijn alien-die-bij-de-Babybel-zat-sleutelhanger heeft zijn geest gegeven vlak voor ik naar Nederland vertrok. Ik heb jaren met die alien aan mijn twee sleutels rondgelopen. Sinds het begin van het middelbaar denk ik. Een rouwperiode van enkele maanden was dus echt wel nodig.

Nu is die periode afgelopen en eigenlijk had ik gewoon nood aan een nieuwe sleutelhanger. Ik sta tegenwoordig gemiddeld een minuut te rommelen in mijn handtas voor ik die sleutels vind. Het feit dat mijn handtas ook gebruikt wordt als vuilnisbak, maakt die zoektocht vaak nog moeilijker. Daarom is een sleutelhanger handig. Je voelt dat gewoon tussen al die rommel. De nieuwe sleutelhanger moest er komen. Ik heb hier acht sleutelhangers voor mijn neus hangen op mijn prikbord, maar geen een voldoet aan de eisen van een goede sleutelhanger. Ze zijn of te klein of te groot of te plat of te rond of te breekbaar.

En toen kwam ik perongeluk Mr. P. tegen op het internet. Mr. P. is hilarisch. Het was dan ook liefde op het eerste gezicht. Langs mijn kant dan toch. Dus gisteren nadat ik mijn eindwerk had ingeleverd trok ik de stad in. Ik ging naar de plekjes waar ik dacht dat ze die sleutelhanger zouden kunnen hebben, maar niets. Helemaal niets. Zware ontgoocheling. Dus nu kan ik hem bestellen via Xandra.be, maar dan betaal ik bijna evenveel aan verzendingskosten als aan de sleutelhanger zelf of ik doe een kleine oproep op mijn blogje. Optie twee leek me het proberen waard. Dus, dames en heren, beste lezers en lezerinnen, weten jullie misschien waar ik Mr. P. kan kopen?

You Might Also Like

 • vleervlinder

  Aaah den alien van bij den babybell, ik heb da ook gehad!! Da was de coolste sleutelhanger ooit, om die reden hebben ze hem waarschijnlijk gepikt ๐Ÿ™
  Mr. P is natuurlijk ook wel super ๐Ÿ˜€

 • mick

  OOO hij is leuk, ik ga morgen de stad in, ik hou mijn ogen open.

 • Kaatje

  Misschien hebben ze hem wel in de axeswar in Gent! Daar hebben ze altijd van die leuke dingen. k’ zal eens kijken als ik er voorbij kom!

 • Marijke

  Weet niet of ze die in Nederland hebben, maar als ik er een zie, geef ik een gil ๐Ÿ˜‰ desnoods wil ik hem wel voor je opsturen haha

 • Marleen

  Geen idee, maar hij is wel schattig! ๐Ÿ™‚

 • Mirthe

  Waar je hem kan kopen, daar heb ik geen idee van. Ik ben hem wel al eerder tegengekomen op het www, een aantal jaren geleden al. Dat prentje heeft kweetniehoelang op mij harde schijf gestaan, maar ik heb er nooit eentje besteld ๐Ÿ™‚
  Bestaat er ook zo geen plakbandrollertje van Mr. P.? Ik meen zoiets ook ooit gezien te hebben.

 • SunnySixkiller

  Allesinds niet in het Spit….

 • bert

  De ganse collectie van mr p is ook wel tof:
  http://www.propagandaonline.com/mrp.html

  een winkel waar ze mr p verkopen weet ik niet direct, maar je kan evt contact opnemen met de groothandel voor belgie: http://www.hushup.be/

 • Pin It on Pinterest