Gebeurd

Knutselen

Nu mijn eindwerk is ingeleverd heb ik eigenlijk min of meer gedaan met schoolwerk. Nah ja, volgende week woensdag moet ik het nog gaan verdedigen. Als eerste. Weeral. Zit ik een paar dagen geleden nog tegen vriendin I. en vriendin N. te zeggen: “Mwah, zolang ze me niet als eerste zetten is het allemaal goed,”. Typisch! Echt waar. Soit. Ik overleef het wel. Hopelijk. Maar goed, ik ga dus examenloos door het leven momenteel. Maar mijn lieftallige Broer die in zijn laatste jaar van het middelbaar zit, die heeft nog wel wat examens te gaan. Gevolg: Kleine Zus moet stil zijn.

Net nu ik eindelijk mijn vrijheid herwonnen had en ik dus aan de slag wilde gaan met mijn naaimachine moet ik stil zijn. Het leven is niet eerlijk. Dan maar een van mijn andere vijfhonderzevenentwintig hobby’s uitoefenen. Een stille. Zoals… boekbinden! Alleen, mijn voorraad karton is niet-bestaand momenteel (hoewel daar binnenkort wel weer wat verandering in zal komen). Dus begon ik in stilte te rommelen op zoek naar een goed alternatief voor een cover. En toen vond ik van die kaartjes die ooit bij Mars, Snickers, Milky Way,… zaten. Ze zijn even groot als een bankkaart en leken me perfect om mee te prutsen. Het resultaat? Dit boekje.

boekje.jpg

You Might Also Like

 • Gwendolyn

  Oh ik zag het vandaag al op Flickr en ik was (en ben!) onder de indruk. Ik herken die kaartjes trouwens! 😀

 • Marijke

  Oo god haha die kaartjes haha, ja, nou ja, zijn ze tenminste ergens goed voor

 • Mirthe

  Grappig 😀
  En wat ga je er nu voor de rest mee doen?

 • Kaatje

  Ziet er cool uit!!

 • vleervlinder

  ik wil leren boekbinden en fatsoenlijk leren werken met mijn naaimachien… geeft gij geen lessen ofzo? 🙂

 • Kimmi

  Euh. Speciale hobby 😉 Ah, ook examenloos! 😀 Me 2. En eum, ‘t viel bij mij écht heel goe mee als eerste, zal bij u ook wel zijn! Ge zijt er dan ook snel vanaf (maar het was ook absoluut het enige dat ik écht niet wou, eerste zijn).

 • sed

  heeeeeeee die kaartjes heb ik ook nog allemaal liggen 🙂

 • Matthias

  Vette kaartjes!! 🙂

 • Sigrid

  Leuk! Ik ga die kaartjes ook eens proberen terug te vinden, want ik wil ook zoiets!

 • Pin It on Pinterest