Gebeurd

Knutselen II

Er ligt hier al eeuwen een kaartspel op mijn bureau en er wordt nooit mee gespeeld. Met nooit bedoel ik echt nooit. Dus ik besloot er mee te gaan knutselen. Knutselen is eigenlijk zo’n stom woord. Ik moet er een alternatief voor zien te vinden. Prutsen bijvoorbeeld. Suggesties zijn altijd welkom. Het resultaat: een fotokadertje. Je kan de foto altijd verwisselen. Handig natuurlijk. Er kunnen wel geen al te grote foto’s in. Daarom steekt er trouwens ook momenteel een foto in van Johnny Depp. Ik vond geen andere foto die er in paste, dus heb ik een rondslingerende Metro doorbladert en toen vond ik meneer Depp en hij past er in!

Foto Frame

Het onderste stukje is trouwens ook gerecycleerd. Het is zo’n aluminium houdertje van een theelichtje. Echt supergemakkelijk om te maken.

You Might Also Like

 • Lime

  Moeha! Ik had het theelichthoudertje herkend op de foto ๐Ÿ™‚

  Wat gebruik jij trouwens altijd als achtergrond voor je foto’s? Gekleurd papier?

  groetjes!

 • Joke

  En Johnny krijgt maar twee hartjes van jou?!

  Pfuh.

 • vleervlinder

  aha ‘t is een theelichthoudertje! da vroeg ik mij dus af… ik denk dat ik u ga na-apen ๐Ÿ˜‰
  en een suggestie: knutsen? ๐Ÿ™‚

 • Isabel

  Als je je echt verveelt, kun je natuurlijk altijd naar de club van de gepensioneerden gaan. Ik ben zeker dat die u wat kaartspelletjes kunnen aanleren ๐Ÿ˜‰ Ondertussen is dit natuurlijk een alleraardigst alternatief!

 • elisse

  jij creatieveling ๐Ÿ™‚

 • Bram

  Hoera! Je bent terug!

 • Pin It on Pinterest