Gezien

Fotoshoot

Een tijdje geleden had blogger M. (die wenst anoniem te blijven ook al weet iedereen wel over wie ik het heb) me gevraagd, of beter gezegd gesmeekt, om een keertje “model” te staan. Hij wilde een beetje experimenteren met portretfotografie. Concertfotografie heeft hij ondertussen behoorlijk onder de knie, maar portretten, dat is een ander paar mouwen. Uit pure medelijden heb ik dan maar toegezegd ook al sta ik absoluut niet graag voor de lens. Na het vak persfotografie waarbij ik vijfduizendzevenhonderdeenendertig keer model heb moeten staan, dacht ik wel dat ik het min of meer zou aankunnen. Ondertussen heb ik zelf ook nog een paar foto’s genomen.

1_thumb.jpg

2_thumb.jpg

3_thumb.jpg

4_thumb.jpg

5_thumb.jpg

Wie meer wil zien kan terecht op mijn Flickr of op M. zijn Flickr. Hihi. Nu is M. zijn anonimiteit ook helemaal weg. Mwahaha! Ik heb me al bij al zeer goed geamuseerd.

You Might Also Like

 • niets.dan.vuur

  Die laatste foto van jou is héééél mooi! Echt! Om te koesteren …
  En op de voorlaatste foto staat Manuel er goed op, he! 😉

 • Manuel

  @Vuur zalt gaan ja 🙂

  t was eens plezant, andere vrijwilligers mogen zich altijd aanmelden. zolang ze ook maar aan bomen willen gaan hangen en de regen een stapje voor willen blijven.

  En mijn autosleutels niet pikken als ik ze op de zetel leg !!

 • elisse

  WOEHOEW zalige fotos!

 • Isabel

  Heel mooie foto’s. Jullie zijn beiden geslaagd!

 • Mirthe

  Het zijn echt leuke foto’s!
  Maar ik heb nog een vraagje (weeral) 😉 Hoe doe je dat zo dat die fotootjes in zo’n soort van kadertje worden geopend? Ik zou dat ook graag doen voor mijn blog, maar ik weet niet hoe… Is dat via een bepaalde plugin of zo?

 • Elisa

  Leuke foto’s!!

 • Ráchie

  Hele leuke foto’s van jullie allebei (Y) Die laatste van jou Kathleen is erg leuk

 • Dyade

  Het was me aangenaam kennis te maken met je blog…euh…website…euh…Aangenaam dus! :o)

 • Marleen

  Ik vind de tweede foto het leukst! 😀

 • vleervlinder

  Ik vraag mij eigenlijk ook al een tijdje af hoe da moet om die foto’s in zo’n kaderke te laten openen… maar wat ik me nu nog veel harder afvraag: van waar komt dat veel te coole blauwe jasje?!? Ik heb gisteren alles afgezocht in Antwerpen zonder mijn droomjasje te vinden en nu blijkt da gij het hebt 😉

 • Pin It on Pinterest