Gebeurd

Lalala

Ik presenteer u: mijn rapport. En nee, er is absoluut niet mee gephotoshopt. Er is hooguit iets bijgetekend.

thumb_rapport.jpg

Hihi. In vergelijking met vorig jaar was er dit jaar wΓ©l een naamafroeping. Dus daar zaten we allemaal gezellig in de aula te wachten op onze naam. De A klas werd afgeroepen, de B klas, de C klas, de D klas en Kathleen was gezellig aan het kletsen met vriendin L. en vriendin K. die naast haar zaten. Toen was de E klas aan de beurt en het opleidingshoofd zei even wat anders dan daarvoor. “Het is niet vaak dat we het voor hebben, maar dit jaar is het weer een keertje gelukt. We hebben iemand met een grote onderscheiding,”. Hoera. De E klas is mijn klas. Een aantal docenten waren al mijn richting aan het uitkijken. Vriendin L. zat al geniepig te giechelen “Dat zijde gij jong!”. Al het bloed besloot rechtstreeks naar mijn hoofd te stijgen. En jawel hoor, ik heb een grote onderscheiding gekregen. ALS ENIGE VAN MIJN JAAR! HA! En toen werd er geapplaudiseerd voor mij en toen werd ik nog roder. Mwah. πŸ˜›

Hihi. Ik kan niet stoppen met glimlachen. Lalala. Bedankt KHM. Bedankt docenten. Bedankt mijn eigen geniale brein. πŸ˜€

Edit// Dit wil zeggen dat ik “3de jaar slagen” van mijn to-do-in-2007-lijstje mag schrappen! Oeh yeah!

You Might Also Like

 • Valentijn

  Streefkieken!

  Proficiat πŸ™‚

 • Roel

  Gefeliciteerd! Kleintje kan nu de grote (boze?) wereld in?
  oeioei.. πŸ˜€

 • vleervlinder

  proficiat, ik had het echt ni verwacht :p

 • mick

  YEEEEEHAAAAA

 • kaatje

  Proficiat!

 • Sanne

  Gefeliciteerd πŸ™‚ Wat betekent met grote onderscheiding slagen? Heeft dat te maken met je gemiddelde cijfer?

 • Ayla

  Oh wat goed :D! Gefeliciteerd!! Ik snap niet veel van dat rapport, maar dat je een grote onderscheiding hebt gehad moet wel betekenen dat je het super gedaan hebt πŸ˜€ Gefeliciteeeerd nogmaals!

 • Kimmi

  Zo’n maf rapport πŸ˜€ Bij mij ziet dat papiertje er net hetzelfde uit maar dan met wat andere cijfertjes πŸ˜‰ en de gewone geslaagd met voldoening vooral te wijten aan vorig semester. In 5 jaar nooit een onderscheiding gehaald, ergens toch wel spijtig πŸ˜‰ Anyway, echt schitterende resultaten! .. Be proud πŸ˜‰ Proficiat.

 • sed

  Waaahoei wat een rapport seg, daartegenover is dat van mij niks…
  Proficiat

 • goofball

  Proficiat πŸ™‚

 • Bram

  Wel vrouwe Verhetsel (deze keer zonder typfout!) een dikke proficiat :).

 • Elisa

  WAAUW. Gefeliciteerd! Ik snapte wel niks van je rapport, maar die ‘geslaagd met grote onderscheiding’ zegt genoeg. Tijd voor een feestje πŸ˜‰

 • RΓ‘chie

  Gefelieflapstaart!

 • Peter Dedecker

  Woehoew, super! Proficiat!

 • Isabel

  Een supergrote proficiat!!!!! Ik moet nog eventjes wachten tot 5 juli, maar hopelijk wordt het net zo mooi als bij jou. Al wordt dat niet gemakkelijk πŸ˜‰
  Geniet van je vakantie!

 • Mirthe

  Woehoew! Grote onderscheiding! Proficiat! πŸ˜€

 • Joke

  Supermeganeig goed gedaan van u! Genieten nu!

 • Anneleen

  Wow! proficiat meid!!

 • Eline

  Gefeliciteerd! Wat goed joh, mag je trots op zijn!

 • ex-lurkertje

  Dikke proficiat!

 • Pin It on Pinterest