Gebeurd

Stempel

Voor diegene die vaag de illustratie herinneren die ik een tijd terug voor Manuel heb gemaakt: dit is het vogeltje uit die illustratie. Stiekem hou ik wel van dat vogeltje. Daarom dus nu een vogelstempel. Het is gemaakt uit de helft van een witte gom uit de HEMA.

vogeltjesstempel.jpg

Vanaf morgen zit ik drie dagen in Amsterdam waar ik even een opleiding ga volgen bij mijn toekomstige werkgever en mijn ex-stageplaats. Ik neem mijn laptop niet mee (*shock*), dus ik weet niet of ik emails of iets dergelijks zal kunnen beantwoorden. Dus braaf zijn en breek het internet niet af terwijl ik weg ben. 😉

You Might Also Like

 • Lime

  Aaaaaah! Wat een vogeltje! Wat een stempel! Wat een talent!
  En excuseert U mij nu even. Ik ga verder het internet afbreken 🙂

 • Marleen

  Hoe vet! 😀

 • Flater

  Hela! Watdenkdegijwelvanons? Het internet afbreken? Ik zou niet durven. Alleen zo af en toe eens een flaterke uitsteken zodat ‘t internet niet meer werkt 😛
  groetjes (en ‘t amusement in Amsterdam)

 • Pin It on Pinterest