Gebeurd

I AMsterdam

Amsterdam is en blijft een geweldige stad. Ik ben blij dat ik er terug enkele maanden mag gaan vertoeven binnenkort. Ik heb niet echt de kans gehad om veel te zien deze keer, maar ik heb mijn favoriete stukje van Amsterdam nog een keertje uitvoerig bezocht. De Negen Straatjes is voor mij het leukste stukje van de hele stad. En… en… en… Ik heb de Paul Frank Store ontdekt. Oh jawel. Hou me tegen! Iemand! Alsjeblieft!

Naast het doelloos rondslenteren door de gezellige straatjes, heb ik mezelf wel degelijk nuttig gemaakt. Min of meer. Ik heb aandachtig de uitleg gevolgd van diegene die ik ga vervangen en ik heb braafjes notities gemaakt. Nu weet ik op welke knopjes ik moet klikken om wat te doen en meer van dat soort dingen. Geloof het of niet, maar ik heb echt zin om te beginnen werken. Nah ja, nog een maandje wachten. Dat overleef ik wel. 😉

En naast het heel aandachtig opletten en vragen stellen, heb ik me ook in de solden geworpen. Ik ben een paar schoenen (jawel, schoenen! Weeral. Maar deze keer comfy, sportschoen-achtige schoenen die zeer sterk waren afgeprijsd…) en een broek rijker. Hoera! In Mechelen station moest ik wachten op de trein naar Leuven en daar kwam ik vriendin N. tegen die na haar werk ook uitvoerig was gaan shoppen. Net iets uitvoeriger dan mij om precies te zijn. Hihi. Het was fijn elkaar zo een keertje onverwacht tegen te komen.

En dat waren dan mijn drie dagen samengevat in drie alinea’s. Fijn, fijn.

You Might Also Like

 • mick

  Amsterdam rules, maar waarom ga je niet in een grote stad wonen in Vlaanderen? Ik heb één jaar nabij Leuven gewoond (sorry Leuvenaars) maar dat is echt een slaapstad! Mooi en al, een paar festivals, maar dan heb je het ook gehad! Niets te beleven! Op het glazen huis van Stubru deze winter na! o, ja en Bulgaria ook cool… maar thats it! 🙂

 • Marleen

  Schoenen, geweldig. 😛

 • Sanne

  Haha je bent al de derde persoon in een week die enthousiast is over De Negen Straatjes 🙂 Ik ken het helemaal niet… wat is daar dan? 😉

 • Mirthe

  Ik was afgelopen maandag op hetzelfde tijdstip als 2 andere vriendinnen in de bibliotheek. We wisten het alleen niet van elkaar (op dat moment) 😀

 • Pin It on Pinterest