Gemaakt

Geisha

Het is al weer een tijdje dat ik nog een keer een tekening heb geplaatst. Dus, zie hier, een tekening. Normaalgezien moet die op een t-shirt terecht komen en naar de grote US van A worden gestuurd samen met nog enkele andere spulletjes. Nu moet ik nog een inktjet printer vinden die niet ouder is dan zeven jaar en die dus nog redelijke dienst levert, ook als het op kleurenprints aankomt. En ik ben nog aan het twijfelen over de krulletjes op de mouwen en rok van deze dame.

charlie_geisha.PNG

You Might Also Like

 • Lime

  Krulletjes laten staan!!
  ‘t is mooi 🙂

 • Marleen

  Ik vind het prachtig! En die krulletjes staan er juist leuk bij! 🙂

 • yab

  Als je op zoek bent naar inspiratie voor het patroon op de kimono, op deze blog vind je hopen foto’s: http://mboogiedown-japan.blogspot.com/ .

 • Mirthe

  Ik vind die krulletjes juist het allerleukste! 😀

 • Sunny Sixkiller

  Japanse Koi!!!!

 • Pin It on Pinterest