Gebeurd

22 jaartjes

verjaardagscadeauEn wat voor dag is het vandaag, beste lezertjes? Jawel, Kathleen haar verjaardag. Hoera! Hip hoi! Ik heb een redelijk rustig dagje gehad: laat opgestaan, ontbeten met PiM’s, kaartjes geopend, geknutseld, getekend, gefotografeerd, gegeten (mosselen! Yummie),… De normale gang van zaken. En nee, geen cadeautjes voor Kathleen. Buiten dan die doos PiM’s. Mwahaha. 😀

Ik had mijn cadeautje al enkele weken geleden gekregen. Het is een geel ventje dat heel de tijd met zijn kopje schud. Het werkt op zonlicht. Hoe cool is dat wel niet?! Er twee seconden naar kijken maakt mij al helemaal gelukkig. 😀 Het is een redelijk nutteloos cadeau, maar té schattig voor woorden. Wel, nutteloos eigenlijk niet. Volgens het boekje dat er bij zat is het een of ander Feng Shui ding. Als je het in het westen zet zou je geld krijgen of zoiets. De ventjes zijn te verkrijgen in vier kleuren: blauw, roos, groen en geel. Ik vond het gele het sympathiekste. Pas toen ik thuis kwam en het boekje las, realiseerde ik me dat ik het roze had moeten mee nemen. Dat zorgt voor positievie vibes in je liefdesleven. Of zoiets. Ik begrijp niet al te veel van Feng Shui. Dat is allemaal Chinees voor mij. *billenkletser van formaat* 😛

You Might Also Like

 • Suiadan

  Gelukkige verjaardag! 🙂

 • Gwendolyn

  Een heeeele dikke proficiat! Feng Shui lijkt mij trouwens wel interessant 🙂

 • Ráchie

  Hahaha… van harte gefelie-flap-staart!

 • Lime

  Een héle gelukkige verjaardag!

  Hoe heet dat mannetje? Van welk merk is het? Ik vind het superschattig 🙂

 • Zij

  @Lime: het mannetje heet Nohohon en het is van het merk Tomy.

 • Roel

  Gefeliciteerd!

 • mick

  Ja må hon leva,
  ja må hon leva.
  ja må hon leva uti hundrade år!
  Ja visst ska hon leva,
  ja visst ska hon leva,
  ja visst ska hon leva uti hundrade år

  Och när du har levat,
  och när du har levat,
  och när du har levat uti hundrade år,
  ja då ska du skjutas,
  ja då ska du skjutas,
  ja då ska du skjutas på en skottkärra fram.

  (lang zal ze leven int Zweeds) 😉

 • inge

  Ai, net te laat… Gelukkige verjaardag!! en wat een cool mannetje! 😉 ik heb een mini groen pluchen monstertje dat mij uitlacht als ik er op duw. Tovert ook keer op keer een smile op mijn gezicht

 • Bram

  Een hele gelukkige verjaardag gewenst :). Je bent nu zo oud — en oh-zo-veel wijzer — als mezelf! Nu voel ik me weer jong!

 • tantieris

  Gefeliciflapstaart !

 • Clopin

  Ne gelukkige, meid!

 • Isabel

  Een iets te late, maar toch welgemeende proficiat hoor!!!
  Ik had die ventjes ook al zien staan, ze zijn superschattig! Ze hebben ook van die plantjes die bewegen.

 • Webstermc

  één dag telaat, maar ook van mij een gelukkige verjaardag toegewenst

 • kaatje

  Eén dag te laat..maar nog een happy birthday!

 • Mloesje

  Gefeliciteerd nog he 😀 En ik vind je poppetje zo snoezig he ^^

 • Marleen

  Gefeliciteerd! 😀

 • Mirthe

  Nog een late ‘proficiat’! (ik sta achter met mijn feeds)
  En dat is inderdaad een zeer leuk geel manneke 😀

 • Pin It on Pinterest