Gebeurd

Lalala…

Gabriel en ik zijn weer vriendjes. Ik heb hier een normale hoeveelheid uren aan gewerkt. Vijf om exact te zijn. Zes als je het knippen erbij telt. Donderdag geknipt, zaterdag begonnen met naaien, vandaag afgewerkt. Zo hoort het te gaan. En ik ben helemaal verliefd op dat groene stofje. Ik wil er een tas uit maken, een rokje, een kleedje, een jas,… Moest ik een eigen woonplekje hebben ik zou er mijn muren mee behangen! Misschien dat ik nog een keertje terug moet naar Lier voor nog een paar meter van dit stofje.

prototype2.jpg

Ik moet er alleen nog een knoop aan maken en een knoopsgat naaien, zodat het dicht kan blijven. Dat knoopsgat gaat nog een uitdaging worden aangezien ik dat nog nooit heb gedaan. Maar het zal wel in orde komen.

You Might Also Like

 • Kimmi

  Mooi! 🙂 Hehe, ik rij elke dag 2 keer voorbij die stofjeswinkel in Lier 😀

 • Mirthe

  Leuk gedaan! 😀

 • Robin

  Ik laat mijn ego even achter om te zeggen dat ik zo’n zakje wil voor m’n klein geld!

 • Isabel

  Weeral een juweeltje! AL een ideetje van de eventuele vraagprijs ondertussen?

 • Marleen

  Zeker een mooi stofje! Leuk dingetje! 😀

 • Matthias

  Mooi handwerkje!

 • Lime

  super mooi dingetje 🙂

  ben jaloers op je talent 😉

 • Sanne

  Prachtig! 🙂

 • Pin It on Pinterest