Gebeurd

Kleine Wereld

Dat de wereld een klein plekje is heb ik al verschillende keren mogen ondervinden. Net weer. Vriendin K. is een weekje terug van kamp en ze had al haar foto’s online gezwierd. Ik was ze aan het bekijken en intussen was ik de liefdesavonturen van vriendin N. aan het lezen op msn. Vriendin N. had een leuke jongen leren kennen op kamp. Dus ik vraag aan vriendin K. of zij misschien niemand op kamp had leren kennen (ze zijn naar verschillende kampen geweest, mind you). Ik vraag dat al lachend. Vriendin K. heeft een hele lange relatie achter de rug en heeft lang de hoop hoog gehouden dat het allemaal nog in orde zou komen tussen haar en haar ex-vriendje.

Vriendin K. laat dus weten dat ze misschien wel een oogje heeft op iemand die ze op kamp heeft leren kennen. Dus ik ga alle namen af die ik onder aan de foto’s tegen kom. En plots zie ik T., een jongen waarmee ik redelijk lang heb gepend en waarmee ik twee keer op kamp ben geweest. Op een van die kampen was vriendin K. ook aanwezig, maar ze zat in een andere groep. Toch was hij ook mee op de tweedaagse waar ik haar heb leren kennen. Ik was veertien of zo toen. De dieren spraken toen ook nog, meen ik mij vaag te herinneren. Ik vraag doodleuk of dat T.P. is en vriendin K. is natuurlijk helemaal van haar melk gebracht. Met alle nogal hilarische gevolgen. Blijkbaar zegt T. nu dat hij en ik ooit een koppel zijn geweest. Waar was ik toen dat gebeurde?! 😛

Maar goed, ik lach me hier te pletter. Goede vriendin van het hoofdpersonage ontmoet oude vriend van het hoofdpersonage en worden verliefd. Het zou nog een interessant boek zijn. Alhoewel, het hoofdpersonage blijft natuurlijk wel de eeuwige vrijgezel. Het hoofdpersonage krijgt alleen de aandacht van jongemannen waar ze geen aandacht van wil krijgen. Ugh. Dat is natuurlijk niets nieuws onder de zon. Goed, ik ben benieuwd hoe dit zal aflopen. 😀

You Might Also Like

  • Bram

    Uitgeven die handel! Ik vond de nieuwe Harry Potter niet zo fantastisch, misschien kan Verbeelding Boek 1 beter?

  • Matthias

    Misschien eens bij Sanoma proberen solliciteren 😉

  • Mirthe

    Ik heb al een titel: “Pride & Prejudice” 😉

  • Pin It on Pinterest