Gebeurd

Heroes Swap

Ik krijg met de regelmaat van de klok de vraag wat ik doe met alle dingetjes die ik in elkaar knutsel. Om eerlijk te antwoorden: niets. Dat wil dus zeggen dat ik hier heel wat zelf gemaakte boekjes, tassen, portofeuilles en wat nog niet heb rondslingeren. Een tijdje geleden werd ik lid van een forum voor prutsers gelijk mezelf en die prutsers deden vaak aan “swaps” of om het in het mooi Nederlands te zeggen “een ruil”. Meestal wordt er een thema verzonnen, daar rond worden dan verschillende dingetjes in elkaar geknutseld en die dingetjes worden dan naar de swap partner verstuurd. Ik had me voorgenomen pas deel te nemen aan die swaps eens ik alleen woon tot dat er plots een Heroes Swap werd georganiseerd. Ik ben helemaal wild van die reeks en het was sterker dan mezelf. Ik schreef me in.

Vorige week vrijdag verstuurde ik mijn pakketje (inclusief de tas from hell waar ik twee weken aan heb gezeten!), vandaag kreeg ik het mijne van een vriendelijke DHL meneer. De buit? De buit is… daar zijn geen woorden voor. Het leek wel eventjes kerstmis toen ik al de spulletjes uitpakte die mijn swap partner uit de big US of A me had opgestuurd. Kijk zelf maar.

Magnets
Magneten

Lipgloss and Body Scent
Lippenbalsem met perzik, vanille en een body creme dingetje met iets lavendelachtig.

T-shirt transfers
T-shirt papier om op stofjes te strijken. Ik heb haar iets gelijkaardigs gestuurd, dus ik moest wel lachen toen ik dit zag. 😀

Wallet Inside
Een portofeuille met een agenda en een pen. Heel knap gemaakt.

Wallet
De portofeuille aan de buitenkant.

Bag
Een ge-wel-dig-e tas. Ik ben er helemaal wild van.

You Might Also Like

 • vleervlinder

  oh. my. god. ik wil die tas!! (h)

 • Anne

  Ja! ik was in de juiste hoek aan het raden op pownce 😉

 • Mirthe

  Übercool! 😀

 • Matthias

  Wow! Mooie dingen! Vooral die t-shirtstickers!

 • Eden

  Net de laatste paar afleveringen van Heroes gezien en …damned ..zou ik graag in jouw plaats zijn. Mag ik, mag ik?

 • Isabel

  Dat noemen ze pas een goodiebag!!! Wow zeg!

 • Pin It on Pinterest