Gebeurd

Kortjes

Omdat het kan, ja!

  • Aan de bushalte stond er dat de halte was afgeschaft tussen 13u30 en 18u30 niet reden wegens de Ronde van Vlaams-Brabant. Dus nam ik de bus van 9u30, was ik rond 10u in Leuven centrum, kocht ik een kleedje bij de H&M (solden, 5€, mijn maat, woohoo!), een rits en patroonpapier bij de Veritas en de Ché aan de kiosk op het Foch (voor de luie Broer) en stond ik terug aan het station om 10u40. Snelshoppen is voor mij een sport, jawel. 🙂
  • De buschauffeur heeft me uiteindelijk gedropt aan het begin van de straat die ons dorp doorkruist. Hij geraakte niet meer aan de kerk. Boehoe. Wat een gekte ook. Djeeses. Heel het dorp stond op zijn kop heb ik zo een donkerblauw vermoeden.
  • Deze middag had ik afgesproken met vriendin K. (die het relatief zwaar te pakken heeft, zie twee posts geleden) en dus moest ik met mijn fietsje op de een of andere manier uit het dorp geraken. Geen sinecure. Ik heb in straten gereden waar ik al jaren niet meer geweest ben en ik heb genoten van mijn fietstochtje dat mij langs velden en bossen bracht. Aaah.
  • Late verjaardagscadeautjes krijgen is altijd leuk, maar Joe De Eskimo krijgen als laat verjaardagscadeautje is gewoon té leuk voor woorden. Joe De Eskimo is koel!
  • Ik besloot de gewone weg terug naar huis te nemen. Blijkbaar lag onze straat in een lus waardoor alle toegangswegen naar onze straat afgesloten waren. Grrr… Het erge van de zaak is dat we dus helemaal van niets wisten. We hadden vaag opgevangen dat de Ronde van Vlaams-Brabant zou passeren, maar ik had gisteren al wielrenners door ons dorp zien vliegen. Is het zo moeilijk om even een flyertje te maken, het af te printen en in de bus te steken bij de buurtbewoners? Dat was toch wel duidelijk de frustratie van de dag.

You Might Also Like

Pin It on Pinterest