Gebeurd

Helpend handje

Ik wist niet dat behangpapier van muren trekken zo rustgevend was. Man, man, man. Wie heeft dat al die tijd allemaal voor mij verzwegen? Ik ben vandaag een bepaalde blogger die net een huisje heeft gekocht met zijn vriendin gaan helpen met zijn (hun) behangpapierprobleem. Aangezien het zo’n beetje verstand-op-nul werk is en ik dat regelmatig graag doe, was het meeste behangpapier binnen de kortste keren verwijderd. Stoommasjienes zijn over rated. Gewoon eens een goede snok geven aan dat papier, ja! En intussen al je frustraties uitwerken. Oh wacht, het is vakantie, ik heb helemaal geen frustraties. 😛

Na al het harde werk werden er PiM’s verorberd. Aaah… Zalig. En plots was er een gigantische lens op mij gericht en werd er zonder mij er bij te betrekken besloten dat ik volgende week maandag maar weer een keertje model moet staan. Wie? Wat? Hoe? Wanneer? Hoeveel verdient dat? (Niks, voor diegene die een antwoord verwachten op die vraag) He? Ach ja, ik overleef het wel vermoed ik. *zucht* Het is deze keer een andere fotograaf. Fotografe zelfs. Maar wie is het? Dum dum duuuummm… Dat komen jullie te weten in aflevering 438 van Verbeelding. Sorry. Zotte bui. Te veel suiker. 😛

You Might Also Like

  • yab

    Ik vind behangpapier aftrekken ook een leuk werkje. Vooral als je zo een heel groot stuk papier in één ruk kunt meekrijgen. ‘t Is al wel geleden van in mijn verre jeugd dat ik dat nog eens gedaan heb, want in ons eigen appartement hebben we de muren geverfd.

  • Matthias

    Haal de gestreepte jurk maar al uit de kast!

  • I-manuel » kleintje

    […] behangpapier afdoen ja dat zal wel , muren bekladden ja […]

  • Pin It on Pinterest