Gebeurd

Fuut!

De ZonaanbidderNormaalgezien ben ik niet zo iemand die bij de eerste dag mooi weer naar buiten ga, maar nu was het lang genoeg deprimerend weer geweest en wilde ik mijn huis een keertje verlaten. Ik besloot dat ik naar Bierbeek zou fietsen, maar toen ik vriend D. vertelde over mijn plannen werd er het een en het ander gewijzigd. Vriend D. wilde mee, maar Bierbeek was een beetje te ver. Dus werd het de Zoete Waters. Hij wist dat ik mijn fototoestel mee ging nemen en dat hij model moest spelen, maar toch kwam hij. Is het geen goede vriend, meneer? 😛

We hebben dan wat rondgelopen in het Zoet Waters Park, dat tegenwoordig gratis is. Vroeger werden wij na een schoolreis daar nog altijd eventjes gedropt. Waarschijnlijk werd er van ons verwacht dat we onze laatste centjes uitgaven aan de trampolines (die toen nog betalend waren) of in de cantine. Het is er behoorlijk verandert, maar hoe lang ben ik er ook al niet meer geweest. Sommige stukken laten er nu echt volledig verlaten bij. Op de een of andere manier ziet het er wel een keertje leuk uit.

Daarna hebben we nog even langs een paar vijvers gewandeld, om ons vervolgens op een terrasje te werpen en een milkshake naar binnen te slurpen. En om de een of andere zeer verdachte reden is alleen mijn linkerbovenarm verbrand. De logica ontgaat mij volledig. Maar goed.

De foto’s zijn te bewonderen op mijn Flickr pagina. Ik zou eigenlijk een keertje een Pro account moeten aanschaffen zodat ik alles mooi in mapjes kan plaatsen. Och ja.

You Might Also Like

  • Sunny Sixkiller

    geen fuut gezien!

  • Flater

    Wanneer was uw verjaardag ook weer? 🙂

  • Pin It on Pinterest