Gebeurd

Kortjes

Hihi… Wegens te weinig en tegelijk te veel inspiratie om een post te schrijven. Kortjes. De oplossing voor alle problemen. Was het maar waar. ๐Ÿ˜›

 • Maandag fotoshoot gedaan met deze meneer en deze mevrouw. Het was gezellig ook al was ik er niet helemaal honderd procent bij en dat dankzij het volgende puntje.
 • De afgelopen week een flinke rollercoaster van emoties meegemaakt, maar ik denk dat het nu allemaal een beetje voorbij is. Oef. Ergens vind ik dat wel jammer. Langs de andere kant ben ik heel blij dat ik het achter mij kan laten.
 • Ik ben blij dat ik zoveel schitterende vriendjes en vriendinnetjes heb waarbij ik terecht kon de afgelopen week. ‘t Zijn schatjes. ๐Ÿ˜€ Soms sta ik er echt van versteld hoeveel mensen er om me geven. Gek om te zeggen, maar het is zo.
 • Ik heb nog altijd geen kamer in Amsterdam en ja, ik ben lichtelijk aan het paniekeren. Er is wel een plan B, maar ik zou toch liever nog iets vinden. In ieder geval moet ik niet onder een brug slapen. Dat is toch al iets.
 • Vanaf volgende week maandag houden de Nederlanders mij gedurende twee en een halve maanden gegijzeld. ๐Ÿ˜‰
 • Ik ben terug aan het proberen Kleintje regelmatig te updaten. Hopelijk lukt dat. Hout vasthouden. *grijpt naar haar kleerkast*
 • Vermoedelijk ga ik niet naar Marktrock dit jaar. Pfff… zelfs geen randpodia meer, alleen maar betalende podia.
 • Blahblahblah

Uhm… Redelijk nutteloos. Ik weet het. Lalala. Foto’s van de fotoshoot zijn hier en hier te bewonderen. Ik had zelf mijn camera niet mee om de twee fotografen te pesten, maar eens zal ik wraak nemen en die wraak zal mierzoet zijn! Mwahaha!

You Might Also Like

 • Inferis

  Misschien heeft mijn broer nog wel een kamer vrij in zijn nieuw appartement ginderachter…

 • Sanne

  Haha nou nou, je laat het wel overkomen alsof het heel erg is om naar Nederland te komen ๐Ÿ˜‰ Ga je weer stage lopen?
  En wat een mooie photoshoots ๐Ÿ™‚

 • Lime

  Je hebt gelijk maar sssssssst hรจ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰

 • Pin It on Pinterest