Gebeurd

Amsterdam

Ik ben klaar voor Amsterdam. Of Amsterdam voor mij klaar is, is natuurlijk een ander paar mouwen. Intussen heb ik een verblijfplaats gevonden. Last minute, hoe kan het ook anders, maar zo ben ik nu eenmaal. Het is iets via de hospita van E. die ook opnieuw mee gaat naar de Nederlandse hoofdstad. Uit de mail kan ik opmaken dat het zelfs om een huis gaat. Een huis begot. Straks eventjes bellen.

Het drong trouwens ook net tot me door dat ik woensdag al een dagje vrij heb. Ik heb een Vlaams contract, dus heb ik de Vlaamse feestdagen dus ook 15 augustus. Hoera! Dat is goed, dan kan ik even twee dagen werken, er een beetje terug in komen, na twee maanden op mijn gat te hebben gezeten. En volgend weekend sta ik dan terug in ons belgenlandje. Voor deze week neem ik alleen het hoogst noodzakelijke mee. Zelfs mijn laptop gaat achterblijven (Noooo… afkicken!). Volgend weekend krijg ik dan een lift van de papa taxi en dan neem ik heel wat meer spullen mee. Ik ben benieuwd wat voor spannende avonturen ik nu weer allemaal zal meemaken. Schreeuwende inboorlingen omdat je net iets te traag fietst, oude vrouwtjes die je met stokken slaan, duiven die in je gezicht vliegen,… Ja. Ik kijk er al helemaal naar uit. 😀

You Might Also Like

 • Ráchie

  Voor de 2e keer: veel plezier

 • Lime

  Tot in Amsterdam 😉

 • yab

  Als ik nog eens in Amsterdam kom, zal ik je wat vroeger waarschuwen. Misschien kunnen we dan samen iets leuks doen.

 • mick

  Ik ken heel veel mensen in Amsterdam, heb je behoefte aan contacten voor als er plots iets gebeurt en je hebt snel raad nodig! Alhoewel zover is het ook weer niet! 🙂
  *raaskalt*

 • Bram

  Zolang die schreeuwende inboorlingen en de oude vrouwtjes niet dezelfde personen zijn, is er zeker geen reden tot paniek ;).

 • Pin It on Pinterest