Gebeurd

Uitmarkt

Dit weekend stond min of meer in teken van de Uitmarkt hier in Amsterdam. Tijdens deze markt stellen de culturele instellingen hun nieuwe seizoen voor. Natuurlijk zijn er ook concerten en dergelijke. Aangezien ik bij een culturele instelling werk, hadden wij dus ook een kraampje. Zaterdagochtend heb ik het kraampje opgezet en ingericht. Ja, zaterdagochtend. Normaalgezien slaap ik dan zo lang ik kan. Ik heb alle schade dan deze ochtend ingehaald. Hoewel ik er weer om 12u45 moest staan om mensen te lokken naar onze voorstellingen. Het was wel gezellig.

En opnieuw ben ik verbrand… aan mijn linkerbovenarm. Ik weet niet hoe het komt dat het altijd die linkerbovenarm is die verbrand, maar blijkbaar is het dus altijd dat plekje. Mijn rechterbovenarm is nog even wit als anders. Nah ja. Niks aan te doen.

En oeh! Ik heb mijn ex-huisgenootje gezien. Ze stond plots aan ons kraampje, net toen het gigantisch druk werd, dus ik haar alleen even dag kunnen zeggen. Zij is dan verder gegaan naar haar kraampje. Ik ben haar daarna nog even gaan zoeken, maar ze was nergens te bekennen. Note to self: binnenkort eens afspreken met haar. Ik ben wel benieuwd of ze nog samen is met Eric. 😛

You Might Also Like

  • Ráchie

    Ik was gisteren vrijwilliger bij de Uitmarkt, maar heb je niet gezien. Waar stond je ergens?

  • Zij

    @Rachie: ik stond bij kraampje 19 van 13u tot 16u.

  • Ráchie

    Oke, volgende keer beter. Ooit zal ik je vinden :p

  • Pin It on Pinterest