Gebeurd

Kortjes

Te moe om te veel te schrijven.

  • De eerste voorstelling van het seizoen gezien. Meteen zeer goede voorstelling die heel wat stof tot nadenken met zich mee bracht. Het was We People van Union Suspecte. Er is niet echt een verhaal. Er staan twee acteurs op de scene en zij vertellen het verhaal over hun achtergrond, hun vader, hun leven en dat allemaal bekeken door de ogen van twee jongemannen van arabische afkomst. Hoe zeg je dit zelfs politiek correct? Kan je dit politiek correct zeggen? Soit, als je ooit de kans krijgt die voorstelling te bekijken, zeker doen. Morgen staat er Berlin van Bonanza op het programma.
  • Ik heb mijn eerste loon gekregen. Hoera! *dansje*
  • Ik heb een jeansbroek gekocht. Het is vier jaar geleden of misschien zelfs vijf jaar geleden dat ik nog een jeansbroek heb gekocht. Drie jaar geleden ben ik gestopt met het dragen van zulke broeken. Waarom? Geen idee. Gisteren de broek gekocht, ze spande toen redelijk, vandaag zakt ze al af. Iedereen die mij kent, weet dat ik met de regelmaat van de klok mijn broeken moet optrekken. Ik heb vaag iets opgevangen over een uitvinding die de riem heet, maar dat is allemaal nogal… ingewikkeld voor mij. ūüėȬ†
    Het probleem bij mij is de verhouding tussen de¬†heupen en de poep tegenover de taille. Ik moet een grotere maat nemen zodat die over mijn heupen en poep kan, maar dan zit de broek veel te los waar die sluit omdat ik daar dan weer smaller ben. Er zit geen logica in mijn lichaamsbouw. Ik heb alle vreemde genen van generaties geerfd en die steken nu allemaal samen in mij. Geen logica. Absoluut geen. Ik moet wel zeggen dat mijn poep¬†goed uitkomt in de jeansbroek. Het is een JLo-achtig kont als het ware en ik ben er trots op. Eindelijk krijgen mijn ronde vormen de erkenning die ze al al die jaren verdienen. Ahum. Eventjes dramatisch doen. ūüėõ
  • Ik heb vandaag veel verschillende dingen gedaan op mijn werkplek dat gaat van tomaten snijden en tafels sleuren tot koffiedame spelen en later ook nog eens de bartender uit te hangen. Tussendoor heb ik dan ook nog gewebmasterd en heb ik stickermasjien gespeeld. Aaah… ik hou van vari√ęteit. Op het einde van de dag (nu dus ongeveer) kan ik geen pap meer zeggen. Ik kan enkel nog een blogje schrijven. Hierna werp ik mij in bed en kom ik er niet meer uit voor de middag.
  • Er wordt hier gewoonweg ieder weekend vuurwerk afgestoken. Ofwel woon ik vlakbij een militaire basis waar iedere avond¬†tijdens het weekend schietoefeningen worden gehouden. Ik vermoed dat het het eerste is.

You Might Also Like

Pin It on Pinterest