Gebeurd

Strak

De laatste tijd krijg ik met de regelmaat van de klok de vraag of ik ben afgevallen. Het is fijn dat iedereen dat denkt en zo, maar de weegschaal zegt nog steeds dat ik heel veel weeg. Er is letterlijk de afgelopen vijf maanden niets veranderd aan mijn gewicht. Niks. Nada. Nopes. Zelfs geen 100gram.

Net was het weer van dat. Vriendin I. in het verre verre Belgiรซ zag de foto’s die ik dit weekend op Flickr had gezet. Eerst kreeg ze de jeansbroek te zien. I. heeft mij er verschillende keren op gewezen dat ik geen jeansbroek had, dus voor haar was het zeer groot nieuws dat ik er eindelijk een heb. Het volgende gesprekje op msn volgde:

I.: zijt gij nu megaveel afgevallen?
Ikke: nee
I.: nee??
Ikke: nee
Ikke: denk ik toch
I.: t zal aan de foto ligge ๐Ÿ™‚
Ikke: mijn heupen staan er niet bij op he, dat doet er veel aan ๐Ÿ˜‰

Daarna volgde de foto van mijn haarexperiment.

Ikke: experimenteren met de haartjes ๐Ÿ˜€
I.: waar zijn uw bolle kaakjes???????????????
I.: pro anna geworde???
Ikke: mijn wangskes zijn er toch nog altijd?!?
Ikke: en ik heb nog altijd celulite op mijn bovenarmen en bovenbenen
Ikke: dus nee, alles behalve pro anna
I.: ge ziet er strak uit!
I.: ๐Ÿ™‚
Ikke: strak ๐Ÿ˜›
I.: ja strak ๐Ÿ™‚
Ikke: ok, strak
I.: (Y)
I.: straks voor de spiegel: ik zie er straks uit
I.: strak
Ikke: en dan zo’n bodybuilder pose aannemen en al :p
I.: jaja

Conclusie? Ik zie er strak uit. Wat dat ook moge betekenen. ๐Ÿ˜›

You Might Also Like

  • Sunny Sixkiller

    jij hebt gigantische oren!!!!!!

  • Mirthe

    Ik dacht al dat ik iets zag aan die foto’s…
    Volgens mij bent ge ook afgevallen hoor ๐Ÿ˜‰

  • Pin It on Pinterest