Gebeurd

Weekendje Belgique

Dit weekend ga ik nog een keertje naar het belgenland. Eens kijken of ze daar al een regering hebben gevormd. Nee, ik neem wel degelijk de krant door hier het ‘s morgens en ik weet dat het nog steeds even hopeloos is. Voor diegene die het willen weten, hier in Nederland is de politiek ook niet allemaal rozegeur en maneschijn. Alles behalve zelfs momenteel. Zo zie je maar, het gras is niet altijd groener bij de buren. 😛

Het belooft een interessant weekend te worden. Zondag komt de familie langs en gaan we traditiegetrouw naar Leuven Kermis, als die er nog staat teminste. Zondag heb ik ook een sollicitatiegesprek. Uhu. Op zondag. Geef toe, niet veel mensen zullen me dat na doen. Ik ben in ieder geval benieuwd wat het gaat geven. De plannen voor zaterdag liggen nog niet helemaal vast, maar hopelijk komt er dan ook wat leuks uit de bus. En ik realiseer me net dat mijn busabonnement verlopen is. Potdekke. Tot zover deze nutteloze informatie.

You Might Also Like

  • Mirthe

    Vandaag was ik in Leuven, de kermis stond er nog. Hopelijk staat hij er de volgende twee dagen ook nog 🙂

  • Pin It on Pinterest