Gebeurd

Bah.

Je hebt zo van die dagen dat alles lijkt tegen te zitten. Bij mij komen die dagen meestal voor als ik de nacht voordien niet goed heb geslapen. Zoals deze nacht bijvoorbeeld. Ik heb liggen woelen, ik heb liggen piekeren en ik heb meer wakker gelegen dan geslapen. Gevolg: Kathleen had (en heeft nog steeds) vandaag een zware baaldag. Hoera! Alles steekt tegen: bepaalde leuke mannelijke individuen reageren negatief op bepaalde mails, die ene leuke, perfect blauwe winterjas is er niet meer in mijn maat, het regent hoewel de zon schijnt en natuurlijk ben ik mijn regenjas thuis vergeten. Nah ja, het had erger gekund, maar toch… Het enige wat ik nu wil is mijn bed in kruipen en hersenloze films kijken tot ik er bij in slaap val. Of beter nog, een dikke knuffel krijgen. Of nog beter: een dikke knuffel krijgen en daarna getrakteerd worden op een bakje Ben&Jerry’s. Dat zit er natuurlijk niet in. Bah. Stomme dag. En tot mijn grote ergernis is deze dag nog lang niet voorbij. Oh nee. Bah bah bah. Maar goed, ik kijk uit naar morgen, want dan is er weer een nieuwe dag. Positief blijven denken en zo.

You Might Also Like

 • Valentijn

  *dikke knuffel*

  en ge krijgt ooit wel eens een Ben&Jerry’s

 • Robin

  Hadden ze dat maar in de Facebook-bar. Dan kon ik je virtueel verwennen.

 • Ráchie

  Sterkte, de dag is al bijna om 😉

 • yab

  De volgende keer dat ik je tegenkom, krijg je van mij een Ben&Jerry’s. En hopelijk wordt het vandaag een betere dag!

 • Pin It on Pinterest