Gebeurd

Wiiiiiiihhh

Volle Maan strikes again! IK HEB DE JOB GEKREGEN WAARVOOR IK ZONDAG GESOLLICITEERD HEB!!!! Mijn dag is helemaal goed. Ergens in het weekend van 13-14 oktober het contract gaan tekenen. HOERA! Dit is echt de job die ik wilde. Aaaah. En… en… en… het is in Halle dus kan ik misschien Roel Vanderstukken tegenkomen tijdens opnames van Witse. Altijd mooi meegenomen. Ik ben echt superblij. 😛 Maar een bakje Ben&Jerry’s kan er nog steeds in. Om te vieren. Straks effe langs de Albert Heijn. Wiiiiiiiiih.

You Might Also Like

 • tantieris

  Joepie. Zit in dezelfde euforische stemming om dezelfde reden. Fijn gevoel, hee ! Proficiat !

 • Dikkie

  Een dikke proficiat! En goed vieren vanavond 😉

 • Joke

  Een dikke massale 100 kg proficiat! ‘t Is verdiend.

 • Valentijn

  Joepie, flinkzo.

 • jeronimo

  wow nou! dat is lekker gesjellig! leuk!
  proficiat!

 • Ráchie

  Gefelie!

 • yab

  Woehoe, proficiat. Laat dat bakje Ben&Jerry’s smaken! 😉

 • Sanne

  Gefeliciteerd meid 😀

 • Webstermc

  Ook van mij een dikke proficiat. Bijna had ik ook in Halle gewerkt trouwens. Maar ‘t is anders gedraaid en nu werk ik in Brussel.

 • Cosmas

  Amai, dikke proficiat en veel succes!

 • Rikea

  Yieeeehaaaaaaa, proficiat! Dat verdient een bloemetje. En een chocolaatje, toch? 🙂 x

 • Contessa

  ZZúper! proficiat!

 • Gwendolyn

  Proficiat! 😀 Hoe smaakten Ben en Jerry? 😀

 • Pin It on Pinterest