Gebeurd

Kortjes

Misschien toch niet zo kort… lijkt het.

 • Zoals Tom al wist te melden doet er inderdaad een plaagstje de toer. Ik kreeg dat plaagstje vorige week woensdag over de vloer. Op de trein naar Nederland werd ik plots heel erg bibberig en kreeg ik last van mijn maag. Ik ben even langs mijn werk gegaan waar ze me naar huis hebben gestuurd. Donderdag stond ik hier weer. Geen vuiltje meer aan de lucht dacht ik, tot ik vrijdagmiddag weer helemaal onwel werd en verschillende toiletten hier op het werk van dichtbij mocht bewonderen. Een collega is zelfs medicijnen voor mij gaan halen. Ha! Dus ben ik iets vroeger naar huis gegaan, nadat echt al mijn werk gedaan was. Het hele weekend ben ik thuis gebleven en heb ik uit mijn raam naar de blauwe lucht gestaard. Zo’n mooi weer, weekend en ik moest ziek zijn. Timing is echt nooit mijn ding geweest. Zucht. Maar goed, ik ben goed uitgeziekt en kan er nu weer tegen aan. Hoera.
 • Het is weer oktober. Oktober is een maand waarin ik vaker dan gemiddeld te horen krijg van allerlei mensen “Kathleen, ik heb een lief” of “Kathleen, ik ben van ’t straat”. Proficiat. Fijn voor jullie en zo. Ik wacht nog steeds op mijn moment van glorie en ik zat er verdomd dicht bij de afgelopen maand. Echt… Soit. Misschien moet ik die frustraties binnenkort ook maar een keertje van me afschrijven. 😛
 • Ik heb nieuwe handschoenen gevonden! En ja, dat is groot nieuws. In IJsland heb ik geweldige handschoenen gekocht. Regenbooghandschoenen. Handschoenen met een flap. Lekker warme handschoenen. De ultieme handschoenen. Jawel. Na drie winters zijn ze een beetje aan het sterven. Ik heb al regelmatig een gat in de duim van mijn rechterhandschoen gehad en iedere keer opnieuw moest mamalief die maken. Daarnet was ik weer aan het flyeren en plots viel mijn oog op een wel heel kleurrijk winkeltje. Voor dat wel heel kleurrijk winkeltje stond een bak met wel heel kleurrijke handschoenen. Tussen die heel kleurrijke handschoenen vond ik een nieuw ultiem paar. Oranje, geel, paars. Aah… Kleurtjes. Er gaat niets boven dit soort handschoenen. Ok, misschien een paar dingen, maar ze zijn wel redelijk subliem. Niet subtiel, wel subliem. Yup yup.

You Might Also Like

 • Valentijn

  Ik hoop dat mijn handgebreide-beste-muts-ooit-gekocht-in-Reykjavik langer dan 3 jaar meegaat!

 • Sunny Sixkiller

  kathleen, ik heb geen lief en ben niet van straat

 • Darkman

  Ik ben mijn lief net kwijtgeraakt. In oktober. Ha ! Kutwereld.

 • Pin It on Pinterest