Gebeurd

Kortjes

Er is zoveel gebeurd vandaag. Dus ik vrees dat het even weer kortjes worden.

 • De dag begon een beetje vreemd met een zeer rare droom die me net iets te filosofisch maakte. Daardoor heb ik dus een heel zwaar, maar interessant msngesprek gehad over goed, kwaad, geloof, waarden, normen en meer van dat soort dingen. Toen ik om twaalf uur eindelijk beneden stond om iets te eten, werd er aangebeld. Ik deed de deur open: twee getuigen van Jehovah. Alsof ze het roken.
 • Om een uur op de bus gesprongen om naar Leuven te trekken. Ik had afgesproken met een van mijn toekomstige bazen om mijn contract te tekenen. Ik was een half uur te vroeg dus ben ik nog even naar dat ene boekenwinkeltje geweest vlakbij het Foch. Een nieuw boekenwinkeltje. Het is er nog maar twee weken, wist de verkoopster mij te melden. Voor iedereen die graag goedkope, maar toch vrij recente boeken koopt, dat winkeltje is the place to be. Twee exemplaren van hetzelfde boek gekocht: een voor mij en een voor vriendin I., want ze had er achter gevraagd.
 • Daarna naar de Twee Bronnen waar ik had afgesproken met toekomstige baas A. Gezellig keuvelen. Het leuke is dat ik hem al jaren ken. Jaja. Soms is het nog niet zo slecht af en toe jezelf of je schrijfsels op het net te gooien. Mijn contract getekend. Dus vanaf november ben ik “grafisch vormgeefster SLASH ILLUSTRATOR”. JAWEL. SLASH ILLUSTRATOR. IKKE. *doet een vreugdedansje* 😀
 • Na het contract-teken-ritueel-ding had ik afgesproken met vriendin N. We hebben wat door Leuven gelopen, op bankjes gezeten en geshopt. Het leuke aan vriendin N. is dat ze “ons wijze oude vrouwtje” is en dat ze altijd wel met goede raad op de proppen kan komen. Het heeft deugd gedaan. Ik heb de laatste tijd zoveel goede raad gehoord dat ik vergeten was naar wat ik echt moet luisteren en dat is mijn hartje.
 • Met vriendin N. gaan shoppen is meestal wel redelijk gevaarlijk. Ik heb een gsm gekocht, maar die stond al een tijdje ingecalculeerd. Het is de Sony Ericsson Z310i geworden, die ene waarover ik in maart of april nog schreef. Toen ik zag dat hij in het turquoise bestond moest en zou ik die hebben. Enkele weken geleden stond ik al met een bepaalde mannelijke blogger uit het Leuvense in de Mobistar winkel aan het Fochplein. Toen hadden ze helaas de gsm niet op voorraad. Dezelfde sympathieke jongeman die ons toen heeft geholpen was vandaag weer van de partij. Hij moest en zou mijn sale doen omdat hij gewoon heel sympathiek overkwam. En zo geschiedde. Met wat grapjes tussen het verkopen door kreeg ik mijn gsm mee naar huis 5€ goedkoper dan dat hij eigenlijk geprijsd stond. Hihi. En nee, het kwam niet door mijn enigzins onschuldig geflirt, nee. Denk ik toch. 😛

  Het gekke is dat vriendin N. hem ook heeft. Dat gaat nog voor problemen zorgen. Dus ik moet binnenkort echt wel voor en uniek gsm zakje maken.

 • En toen kwamen we in de Only. De Only is een winkel waar ik niet meer binnen mag gaan. Nooit meer. Net zoals de Vero Moda. Ik stond bij het rek van “laatste stuks” en zag een leuke rok in maat 40. Mijn maat. Tot ik hem paste en merkte dat er min of meer nog een tweede persoon bij kon. Toch als die tweede persoon een dwergje was. Hij maakte een vreemde bobbel. Geen goede rok dus. Ik had al een ander rokje gezien. Dus vanuit mijn pashokje gaf ik N. de instructies om mij die ene rok in een maat 38 te geven. Ik paste en dat ding zat als gegoten. Een MAAT 38. IKKE. EEN MAAT 38! Da’s ook weeral een eeuwigheid geleden dat ik nog in die maat heb gepast. Op de koop toe is het een mooie rok dus die werd ook meegenomen.
 • Momenteel wacht ik op vriendin I. die hier even langs gaat komen. We gaan een frietje eten en wat praten over haar liefdesleven en mijn maatje 38 dat ik weer om zeep ga helpen met die frietjes. Nee, nee, zo’n vaart zal het wel niet lopen. 😛

In ieder geval heb ik een goedgevulde dag gehad en ik moet er even aan toevoegen dat ik echt wel gelukkig ben. Dat moet ook soms eens gezegd worden he? 😀

You Might Also Like

 • niets.dan.vuur

  Dat MOET zeker heel VAAK gezegd worden! 😉 *cheers*

 • Matthias

  Allez dan: geproficiatieerd met uw contract slash illustrator titel! 🙂

  En het mag inderdaad eens gezegd worden: goed gevulde dagen zijn tof!

 • Unexpected

  Proficiat met de nieuwe job en hopelijk waren het lekkere fritjes 🙂

 • Sunny Sixkiller

  gelukkig zonder in Leuven vriend D. te zien? ik dacht het niet!

 • Ráchie

  Gefelie!

 • Karel

  Die Z310i is echt iets voor jou. En bij ONLY moet ik mijn vriendin ook altijd intomen vooraleer ze de winkel én mijn bankrekening plundert. 😉

  Proficiat met je nieuwe job alvast.

 • Pin It on Pinterest