Gebeurd

Visite Visite

Na verschillende toevallige ontmoetingen de afgelopen maanden met huisgenoot K. werd het tijd om haar een keertje een bezoekje te brengen. Aangezien ik aan mijn laatste volle week in Amsterdam bezig ben, werd er snel een datum geprikt. Maandag 22 oktober. Dus gisterenavond belde ik om zeven uur aan bij mijn oude deur. Ik gluurde even binnen in mijn oude kamertje dat nu het kamertje is van P. en die meid heeft er echt iets leuks van gemaakt.

Daarna hielp ik K. in de keuken. Intussen werden mij alle roddels van de buurt verteld. Hi-la-risch. Ik heb daar twee maanden gewoond en ben er dan vier maanden weggeweest én dan toch kunnen roddelen. Nah ja, blijkbaar heeft de bovenbuurvrouw iets met de jongen met het fototoestel, terwijl K. en ik altijd dachten dat de bovenbuurvrouw al een vriend had. Nee, we dachten het niet alleen, we hadden het verscheidene keren met onze eigen oren vastgesteld.

Natuurlijk kreeg ik ook een update rond K. en Eric. Het kwam spontaan ter sprake. Afgelopen week heeft K. eindelijk de knoop doorgehakt en heeft ze een punt achter de relatie gezet. Dus zo heb ik min of meer het begin en het einde van de relatie meegemaakt. Er werd een paar keer teruggeblikt op die ene ochtend dat ik halfdood in de zetel lag toen zij en haar nieuwe loverboy binnenkwamen. Het blijft eigenlijk een zeer grappige situatie en het wordt alleen maar grappiger naar mate ik er meer aan terug denk. Jaja, memories.

Het was fijn om terug even in dat appartement te zijn en even bij te praten met K.. Daarnaast heb ik nu eindelijk mijn lieveheersbeesjestas en mijn statief terug. Hoera!

You Might Also Like

  • Karel

    Grappig. Ik zou nog eens wat moeten komen bijlezen, want ik ben hier toch al een tijdje niet meer geweest.

  • Frederick

    U heeft ook een mooie blog, dank je!

  • Sunny Sixkiller

    funny stuff

  • Pin It on Pinterest