Gebeurd

Herfst

Ein-de-lijk! De afgelopen maanden heb ik niet getekend of toch nauwelijks. Normaalgezien teken ik iedere dag wel iets. Van zodra ik mijn computer aanzet, zet ik gelijk ook een tekenprogramma aan en begin ik te doodlen. Soms komt er niets zinnigs uit, andere keren leidt dat gedoodle tot een mooie illustratie. Maar de laatste maanden niets, nada, rien du tout. Ik begon al een beetje te paniekeren. Wat als ik het niet meer kon? Wat als mijn verbeelding op was? Ieks. Gelukkig barstte vrijdag een grote bel creativiteit uit elkaar waardoor ik nu al drie dagen aan een stuk aan het tekenen en doodlen ben met enkele leuke tekeningen als gevolg. Onder andere deze.

kleintje_bos.png

Kijk! Een achtergrond! En kijk! Perspectief! 😛

You Might Also Like

 • yab

  Mooie kleuren.

 • Ráchie

  Ik vind vooral de vleugels gaaf 🙂

 • Sunny Sixkiller

  me tarzan, you insane?

 • Sanne

  Ah die is echt heel leuk 🙂

 • Greet

  Hip! Ben je een nimf of zo? En wie o wie is de jongeheer?

  Het enige dat ik niet zo mooi vind is de grond, met die rare vlekken en strepen. Op de bomen vallen die minder op, maar op de grond zijn de kleuren wat ongelukkig gekozen denk ik.

 • Pin It on Pinterest