Gebeurd

Eigen stekje II

Ik ben twee weken bezig op mijn nieuwe werk en het lijkt alsof ik er al maanden bezig ben. In de positieve zin. Het bevalt me echt supergoed. Ik voel me nuttig en krijg de nodige vrijheid. Het enige wat niet helemaal lekker zit zijn de uren die ik onderweg ben. Vier uur per dag. Dat is véél. Dat is zelfs veel voor iemand zoals ik die helemaal gek is op het openbare vervoer.

Het plan was eerst om begin volgend jaar iets te gaan zoeken om alleen te gaan wonen en dus eerst nog twee of drie maanden bij de mama en de papa te wonen, maar dat is gewoon niet haalbaar. Het is té vermoeiend om iedere dag zulke afstanden af te leggen. Ik vertrek om zeven uur het ‘s morgens en kom ‘s avonds terug thuis toe om kwart na zeven. Ik merk nu al na twee weken dat ik mijn gezondheid helemaal links laat liggen. Ik loop doodmoe rond door het vroege opstaan en omdat ik steeds zo laat thuis ben heb ik gewoon geen zin meer om te eten, waardoor ik meestal het avondmaal oversla of een snelle hap eet. Foute boel dus.

De afgelopen week hebben een goede vriendin en ik gepraat over samen een appartementje huren. Dat leek me wel fijn alleen… die vriendin heeft een lief. Iedereen heeft tegenwoordig een lief. Die twee zijn al langer plannen aan het smeden om volgend jaar ergens te gaan samenwonen. Dat zou een beetje moeilijk worden dan. Dus ga ik nu alleen op zoek. Iets kleins. Iets dicht bij het station. In Leuven, want in Leuven heb ik mijn vriendjes en vriendinnetjes en in Leuven voel ik me thuis. Het is een fijne stad. Kathleen op studiojacht. Dat gaat nog wat geven. 😛

You Might Also Like

 • ntone

  Blogmeet housewarming :d
  Good luck met iets te vinden!!

 • Anne

  Een studiootje in Mons… dat is wat jij nodig hebt 😉

 • yab

  Ik zal een oogje open houden en als ik ergens een studio te huur zie staan, laat ik het je weten.

 • Pin It on Pinterest