2008

Naar goede jaarlijkse gewoonte, hier de lijst met doelstellingen voor het nieuwe jaar.

  • 12,5 kilometer zwemmen (500 lengtes). Dit stond er ook op in 2007, maar is helaas niet gelukt. Dus poging 2 dit jaar. Ik heb alvast een schitterend badpak gekocht. Mentale voorbereiding en zo.
  • Mezelf minstens een maal per maand een cadeautje geven. Ik weet dat het voor vele mensen evident klinkt, maar voor mij is het niet altijd even evident om mezelf eens in de bloemetjes te zetten. Vandaar dat dit op het lijstje staat. Het cadeau mag geen voedsel zijn en ook geen dvd’s, anders koop ik iedere maand hopen chips en dvd’s. Dat is niet de bedoeling! Boeken en cd’s mogen nog net, maar zelfs dat is al kantje boordje.
  • Een jongeman die ik nog niet kende in 2007 in mijn studio over de vloer krijgen. Ik heb de fout gemaakt dit lijstje op te stellen samen met vriendin I. en zij kwam met deze suggestie op de proppen. Ze kwam met nog vele andere suggesties op de proppen. Enkele daarvan zeer leuk, zoals deze. Dus onbekende jongeman, hou al vast 31 december vrij, want dan ben je hier uitgenodigd. ;)
  • Een kinderboek schrijven en illustreren. Ambitieus, ik ben me er volledig van bewust, maar ik wil dit doen. Het boekje moet niet eens gepubliceerd worden. Ik wil het proberen, zien of ik er mij kan op toeleggen, zien of ik er capaciteiten toe heb. Er zweven al enkele jaren verschillende ideetjes door mijn hoofd en nu lijkt mij het juiste moment om er iets mee te doen.
  • Geen idioten meer. Serieus. 2007 was het jaar van de idioten. Ik weet niet hoe ik ga kunnen uitvissen op voorhand of iemand een idioot is of niet, maar in ieder geval zal ik mijn best doen. Ik heb het wel gehad met crushfetisjisten, Dr. Jekyll en Mr. Hyde en kerels met bindingsangst.

Pin It on Pinterest