Gebeurd

Bwards

De Bwards zijn weer in het land, jawel. Stiekem kijk ik wel een beetje uit naar de nieuwe uitreiking van die awards, want heel stiekem heb ik me vorig jaar best wel geamuseerd. Vooral dan met de bellenblaas. Plus Rik is een fijn persoon om bij te blijven slapen en om uren lang mee te kletsen. Stiekem zo. Ik weet niet meer op wie ik vorig jaar allemaal heb gestemd, maar dit jaar zijn de gelukkigen:

 • Vuur: omdat het een ge-wel-dig fijne madam is die altijd superleuke stukjes schrijft. Vaak herken ik me wel in haar stukjes. Plus, dat las ik nadat ik mijn stem had uitgebracht, gaat ze wat van haar jumptechnieken laten zien op de dansvloer als ze bij de eerste tien eindigt. Ik heb mijn steentje alvast bijgedragen. Nu is het aan jullie. 😉
 • Tales from the Crib: nog een madam die bijzonder fijne stukjes schrijft. Ik volg haar al jaren en raak maar niet uitgekeken. Geloof me, als zoiets van mij komt, dan mag je dat beschouwen als een groot compliment. Ik raak té snel uitgekeken op dingen.
 • Stew: er zijn veel groupblogs, maar ik vind Stew gewoon de leukste. Ze brengen een fijne mix van allerlei onderwerpen en af en toe zit er een geestig filmpje van eigen bodem tussen. Respect voor mensen die zulke filmpjes kunnen maken. 🙂

En nu ik toch aan het linken ben, collega A. is ook beginnen bloggen. Jawel. Hij is er nog een beetje aan het in komen, maar tot nu toe doet hij dat zeer goed. Neem zelf maar een kijkje op hammy.be en geef hem een beetje liefde. 😉

You Might Also Like

 • Ewoud

  Wow, wat een compliment 🙂
  Van harte bedankt!

 • Stefaan

  Altijd leuk om een fan tegen te komen. Bedankt voor het geweldige compliment, dit doet ons erg veel deugd!

 • Bwardsereschavotrechthebbendenaanraders « niets.dan.vuur

  […] veel kusjes, aaitjes en lekjes ook aan Asfaltkonijn, Afvragingen (again!), Glowbutterfly en Verbeelding voor de lieve woorden die ze voor mij over hadden in hun bwardsereschavotrechthebbendenaanraders. […]

 • Rikea

  Teveneens veel dank voor uw lieve woorden 🙂 Shall we meet at the award ceremony, dear?

 • Pin It on Pinterest