Gebeurd

Deeting Scheeting

Tsss… Schaam jullie allemaal diep. Van zodra ik schrijf over een date komen er allemaal reacties en anders nooit. Mijn broer sms’te me daarnet nog of het wel een echte date was geweest. Ja, het was een echte date. Het was het soort van meisje, jongen, café en drankje soort date. Twee drankjes zelfs. Ik heb er eigenlijk een vrij neutraal gevoel bij. Het was niet “ik-wil-nooit-meer-naar-huis-gaan-want-deze-jongen-is-gewoon-perfect” , maar het was ook geen aaneenschakeling van pijnlijke stiltes. Het was gezellig, niet meer, niet minder. De jongen in kwestie was geen freak wat de avond al een heel pak aangenamer maakte. 😛

Afgelopen avond heb ik dan nog een fijne “date” gehad met een geweldig geestige madam. Opeens is het kwart na elf en we hebben gewoon drie uur aan een stuk zitten kletsen in mijn zetel, terwijl het de eerste keer was dat wij elkaar eigenlijk in het echt zagen. Een avondje dat zeker voor herhaling vatbaar is.

You Might Also Like

 • Frederik

  En ga je de jongen in kwestie ook nog terugzien?
  Het was toch geen blind date?

 • Flater

  Ok. Maar kom dan niet klagen dat je te weinig reacties op je blog hebt. 😛

 • Lime

  Het suikerbloem verhaal toch maar achterwege gelaten 😉
  En idd, voor herhaling vatbaar!

 • Lime

  Oei. Damn. Nooooooooooooooooooo!!!
  Suikerbloem???? Ik dacht al dat er iets niet klopte.

  BLOEMSUIKER!!

 • ktrn

  nieuwe mensen ontmoeten is altijd leuk.

 • Pin It on Pinterest